Trupa Queens of the Stone Age vrea să înregistreze un nou album

Trupa rock americană Queens of the Stone Age intenţionează să înregistreze în 2014 un nou album de studio, care se doreşte o continuare conceptuală a materialului discografic "...Like Clockwork" lansat în 2013.

40 afișări
Imaginea articolului Trupa Queens of the Stone Age vrea să înregistreze un nou album

Trupa Queens of the Stone Age vrea să înregistreze un nou album (Imagine: Hepta)

Formaţia americană, alcătuită din Troy Van Leeuwen, Dean Fertita, Michael Shuman, Jon Theodore şi Josh Homme, va înregistra în acest an o continuare a celui de-al şaselea album de studio al trupei, "...Like Clockwork", ce a fost lansat în iunie 2013, informează contactmusic.com.

Întervievat de revista Rolling Stone, solistul Josh Homme s-a declarat încântat de perspectivele pe care le oferă anul 2014 pentru trupa din care face parte: "Avem deja mai mult decât suficiente cântece pentru un nou album. Suntem ocupaţi cu concertele până în septembrie, dar, după aceea, vrem să revenim în studio şi să le înregistrăm".

Înfiinţată în California în 1996, Queens of the Stone Age este o trupă americană adeptă a stilului heavy-metal în care abundă riff-urile de chitară. De-a lungul anilor, trupa californiană a inclus în stilul propriu influenţe din mai multe substiluri rock şi a fost nominalizată de patru ori la premiile Grammy la categoria "Best Hard Rock Performance".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici