Trupul neînsufleţit al Mădălinei Manole va fi depus la Sala Radio

Trupul neînsufleţit al Mădălinei Manole va fi depus joi după amiază la Sala Radio, pentru circa o oră, după ce va fi redat familiei de Institutul de Medicină Legală (INML), unde este efectuată necropsia, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţii Societăţii Române de Radiodifuziune.

87 afișări
Imaginea articolului Trupul neînsufleţit al Mădălinei Manole va fi depus la Sala Radio

Trupul neînsufleţit al Mădălinei Manole va fi depus la Sala Radio (Imagine: Cătălin Luţu/Mediafax Foto)

La ora transmiterii acestei ştiri, autopsia nu era încă finalizată, însă atât conţinutul stomacal, cât şi alte detalii confirmă faptul că artista a decedat în urma ingerării pesticidului, au declarat surse judiciare.

Potrivit acestora, după ora 14.00, trupul neînsufleţit al cântăreţei va fi ridicat de la INML.

Cântăreaţa Mădălina Manole a fost găsită moartă de soţul ei, miercuri dimineaţă, în locuinţa lor din localitatea Otopeni.

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, în urma primelor cercetări efectuate au rezultat indicii că Mădălina Manole a ingerat în mod voluntar o substanţă toxică, justificându-şi gestul printr-un mesaj tip SMS. În cauză s-a dispus efectuarea unei autopsii medico-legale şi a unor examene toxicologice, care urmează să stabilească în mod cert motivul şi mecanismul morţii. În opinia procurorului, artista a murit otrăvită, însă necropsia, care va fi efectuată joi, va clarifica acest aspect.

Mădălina Manole a fost găsită căzută într-un holişor lângă baie, iar în cădere şi-a spart capul. Lângă ea a fost găsită sticla cu pesticid, Furadan. Era îmbrăcată într-o pijama tip trening, iar investigaţiile nu au relevat o eventuală tentativă de omor.

În urmă cu trei săptămâni, Mădălina Manole ar fi avut o tentativă de sinucidere, cu ibuprofen şi paracetamol.

Mădălina Manole ar fi împlinit miercuri 43 de ani.

În luna mai a acestui an, Mădălina Manole a lansat cel de-al nouălea album al său - "09 Mădălina Manole", la MediaPro Music. Printre cele mai importante albume din cariera sa se numără "Ei, şi ce?" (1993), "Trăiesc pentru tine" (1996), "Cântă cu mine" (1998), "Dulce de tot" (2000).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici