Turnul Naţional Canadian va fi iluminat special de naşterea copilului ducesei Catherine, în funcţie de sexul acestuia

Turnul Naţional Canadian va fi iluminat în albastru sau roz, în funcţie de sexul pe care îl va avea copilul prinţului William şi al ducesei Catherine.

179 afișări
Imaginea articolului Turnul Naţional Canadian va fi iluminat special de naşterea copilului ducesei Catherine, în funcţie de sexul acestuia

Turnul Naţional Canadian va fi iluminat special de naşterea copilului ducesei Catherine, în funcţie de sexul acestuia (Imagine: Bogdan Danescu/ Arhiva Mediafax Foto)

Pentru locuitorii din Toronto va fi suficient să privească spre cer, la Turnul Naţional Canadian (CN), pentru a şti dacă prinţul William şi ducesa de Cambridge sunt părinţii unei fetiţe sau a unui băieţel, informează femalefirst.co.uk.

Turnul foloseşte adesea lumină specială tocmai pentru a marca simbolic evenimente mari precum Ziua Tatălui, când turnul îşi schimbă culoarea de la albastru închis la albastru deschis.

Ducesa Catherine ar trebui să nască pe data de 13 iulie. În ciuda faptului că ducesa ar trebui să nască peste o săptămână, cameramanii şi fotografii au început deja să îşi caute locuri cât mai bune în faţa maternităţii unde va naşte aceasta, în timp ce, la casele de pariuri, admiratorii tânărului cuplu regal încearcă să ghicească sexul, greutatea şi numele copilului.

Pe 3 decembrie 2012, la peste un an şi jumătate de la nunta lor somptuoasă, prinţul William şi soţia sa, Catherine, au anunţat că vor avea primul lor copil, viitorul moştenitor al tronului Marii Britanii, iar această veste era aşteptată cu înfrigurare şi speranţă, de multe luni, de întregul regat.

William, fiul prinţului Charles şi al prinţesei Diana, s-a căsătorit cu Kate Middleton pe 29 aprilie 2011, la Londra, în cadrul unei ceremonii somptuoase, care a fost urmărită de aproximativ 2 miliarde de telespectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici