Ultimul film din seria "Jocurile foamei" va fi lansat în două părţi

"Mockingjay", ultimul film ce va fi realizat pe baza trilogiei de romane "The Hunger Games", va avea două părţi, care vor fi lansate pe marile ecrane în 2014 şi în 2015, au anunţat, marţi, reprezentanţii studiourilor Lionsgate.

1900 afișări
Imaginea articolului Ultimul film din seria "Jocurile foamei" va fi lansat în două părţi

Ultimul film din seria "Jocurile foamei" va fi lansat în două părţi

Lionsgate, o divizie a grupului Lions Gate Entertainment, a anunţat că filmul "The Hunger Games: Mockingjay, Part 1" va ajunge în sălile de cinema pe 21 noiembrie 2014, iar pelicula "The Hunger Games: Mockingjay, Part 2" va fi lansată pe 20 noiembrie 2015.

Franciza cinematografică "The Hunger Games" este realizată pe baza trilogiei de romane SF scrise de Suzanne Collins şi prezintă povestea eroinei rebele Katniss Everdeen, care încearcă să lupte împotriva regimului opresiv aflat la conducerea poporului Panem - un popor fictiv care s-a ridicat din cenuşa unei Americi de Nord postapocaliptice.

Primul film din serie, ce i-a avut ca protagonişti pe Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson şi Liam Hemsworth, a fost lansat în luna martie şi a devenit un fenomen în cultura pop şi mai ales în rândul adolescenţilor nord-americani, obţinând încasări de 678 de milioane de dolari pe plan mondial.

Cel de-al doilea film din serie, "The Hunger Games: Catching Fire", va fi lansat pe 23 noiembrie 2013 şi va fi regizat de Francis Lawrence.

Lansarea ultimului film în două părţi urmează modelul francizelor "Harry Potter" şi "Twilight".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici