Un bărbat renunţă la papuşile sale din silicon pentru o femeie reală

  • Rod, în vârstă de 56 de ani, din Australia, plănuieşte să pună capăt relaţiei sale de trei ani cu păpuşa sexuală Karina pentru a se dedica logodnicei sale reale, Sonya, din Vietnam.
  • Iniţial secretă, Karina a devenit o sursă de companie şi plăcere pentru Rod în timpurile de singurătate, dar odată cu avansarea relaţiei cu Sonya, interesul său pentru păpuşă a scăzut.
  • Rod intenţionează să-şi vândă păpuşile şi să se mute dintr-o zonă izolată pentru a se stabili mai aproape de oraş, pentru a-şi dezvolta relaţia cu Sonya.
1543 afișări
Imaginea articolului Un bărbat renunţă la papuşile sale din silicon pentru o femeie reală

Sursa foto: X

Rod, un bărbat în vârstă de 56 de ani din New South Wales, Australia, intenţionează să-şi încheie relaţia de trei ani cu partenera sa, o păpuşă din silicon, Karina, pentru a se concentra pe logodnica sa reală, Sonya, care locuieşte în Vietnam, scrie needtoknow.co.uk.

Rod a păstrat relaţia sa cu Karina secretă, dedicându-i acesteia mare parte din timp şi energie în momentele de singurătate. Dar pe măsură ce relaţia sa cu Sonya a avansat şi s-au logodit, interesul lui Rod pentru Karina a scăzut. Karina nu este singura păpusă pe care Rod o deţine.

Acum, dorind să se mute cu Sonya şi să-şi dezvolte relaţia mai departe, Rod intenţionează să-şi vândă păpuşile şi să se mute pentru a fi mai aproape de oraş. A achiziţionat-o pe Karina pentru 2.366 de lire sterline în octombrie 2021 şi ulterior i-a cumpărat o "soră" numită Lauren, pe care a vândut-o pentru 780 de lire sterline în mai 2022.

Rod a dezvoltat, de asemenea, un interes în fotografierea Karinei, fapt ce i-a oferit şi un loc de muncă pentru realizarea de fotografii unui producător din China, care i-a mai trimis acestuia încă două păpuşi. Sonya este solidară cu munca lui Rod şi îl ajută cu fotografiile promoţionale.

În timp ce Rod recunoaşte confortul pe care îl pot oferi păpuşile sexuale, el subliniază că relaţia cu Sonya este prioritatea sa, pe care o descrie ca fiind minunată şi fiecare zi petrecută alături de ea este asemănătoare unei luni de miere. El exprimă recunoştinţă pentru experienţele sale cu păpuşile, dar aşteaptă cu nerăbdare să se angajeze pe deplin în relaţia cu Sonya.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici