Un blogger francez susţine că actriţa Julie Gayet ar fi însărcinată în patru luni

Un blogger francez, care citează un jurnalist de la televiziunea M6, a afirmat că actriţa Julie Gayet, care ar avea o relaţie amoroasă cu preşedintele francez François Hollande, ar fi însărcinată în patru luni, potrivit unui mesaj publicat marţi seara pe Twitter şi retras ulterior, relatează rtl.be.

106 afișări
Imaginea articolului Un blogger francez susţine că actriţa Julie Gayet ar fi însărcinată în patru luni

Julie Gayet (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

La o zi după conferinţa de presă televizată a lui François Hollande, urmărită de peste patru milioane de francezi (faţă de 1,8 milioane în cazul precedentei sale conferinţe de presă televizate), pe reţeaua de socializare Twitter au apărut zvonuri potrivit cărora Julie Gayet ar fi însărcinată.

Potrivit unui blogger francez, care citează un jurnalist al M6, actriţa ar fi însărcinată în patru luni. Conform acestei informaţii, care nu a fost confirmată, copilul ar urma să se nască în iunie. Contul Le Réel care a postat informaţia a şters, ulterior, mesajul.

După dezvăluirile relaţiei sale cu actriţa Julie Gayet, preşedintele francez a recunoscut, marţi, că traversează un moment "dureros" în relaţia cu partenera sa, Valérie Trierweiller.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici