Un film despre viaţa realizatoarei de televiziune Oprah Winfrey, în pregătire la Hollywood

Un lungmetraj despre viaţa celebrei realizatoare de televiziune Oprah Winfrey va fi produs în studiourile de la Hollywood, pe baza unui roman biografic controversat scris de Kitty Kelly, informează contactmusic.com.

142 afișări
Imaginea articolului Un film despre viaţa realizatoarei de televiziune Oprah Winfrey, în pregătire la Hollywood

Un film despre viaţa realizatoarei de televiziune Oprah Winfrey, în pregătire la Hollywood (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cineastul Larry A. Thompson a anunţat luni că a achiziţionat drepturile de ecranizare a controversatei cărţi "Oprah: A Biography", scrisă de Kitty Kelly. Cineastul american a declarat cu această ocazie că alegerea actriţei potrivite pentru a o interpreta pe Oprah Winfrey reprezintă o mare provocare.

"Fascinanta ei călătorie dintr-o zonă rurală din Mississippi şi până pe scena internaţională este pavată cu adevăruri simple şi cu personalităţi complicate. Alegerea unei actriţe potrivite pentru a o interpreta pe Oprah Winfrey va fi o mare provocare. Intenţionăm să organizăm o serie de audiţii la care să participe atât actriţe cunoscute, cât şi necunoscute", a declarat Larry A. Thompson.

Potrivit presei americane, acest proiect cinematografic, care va fi lansat în 2011, nu va primit cu entuziasm de celebra realizatoare de televiziune. La începutul acestui an, Oprah Winfrey a criticat în termeni duri volumul biografic al autoarei Kitty Kelly, calificându-l drept "o aşa zisă biografie".

În acest volum se afirmă că Oprah Winfrey ar fi consumat droguri în tinereţe şi ar fi "cosmetizat" o serie de informaţii despre mediul în care a copilărit, marcat de sărăcie.

Populara realizatoare şi prezentatoare de televiziune va pune capăt emisiunii care a făcut-o celebră, "The Oprah Winfrey Show", în 2011, după 25 de ani de difuzare şi intenţionează să lanseze propriul post de televiziune.

"The Oprah Winfrey Show", liderul de audienţă pe segmentul talk show-urilor diurne din Statele Unite ale Americii, este difuzat din Chicago de postul ABC, pe întreg teritoriul american şi în peste 140 de ţări. Această emisiune a făcut-o celebră pe Oprah Winfrey şi a ajutat-o să strângă o avere estimată de revista Forbes la 2,3 miliarde de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici