Un fotograf a surprins un moment bizar: Ce i-a dat o păsare puiului său să mănânce | FOTO

Doar după ce a ajuns acasă şi a frunzărit istoricul aparatului de fotografiat, Karen Mason şi-a dat seama că a surprins un moment foarte trist pe o plajă din Florida, Statele Unite, scrie The Dodo.

28276 afișări
Imaginea articolului Un fotograf a surprins un moment bizar: Ce i-a dat o păsare puiului său să mănânce | FOTO

Un fotograf a surprins un moment bizar: Ce i-a dat o păsare puiului său să mănânce

„Am observat cum o pasăre îşi hrănea puiul, dar mi-am dat seama imediat că nu este vorba despre un peşte. Cu toate acestea, doar după ce am analizat fotografia pe ecranul computer-ului am realizat că era un chiştoc de ţigară”, spune Mason.

Femeia este voluntară la Societata Audubon şi îndrăgeşte această specie de pescăruş, numită „Black Skimmer”. „Ies de câteva ori pe săptămână pentru a educa publicul despre aceste păsări”, afirmă Mason. „Îmi iau aparatul de fotografiat cu mine mereu pentru că sunt un fotograf înrăit”, adaugă aceasta.

Dar atunci când Mason a văzut fotografiile, a ştiut că trebuie să continue să educe oamenii despre aceste păsări şi despre lucrurile care le pun vieţile în pericol.

„M-a înfuriat teribil să văd acel pui cum căra chiştocul, aşa că am trimis poza la mai multe grupuri de mediu de care aparţin şi eu”, declară Mason.

Aproximativ 4.5 miliarde de chiştoace de ţigări sunt aruncate în fiecare an, la nivel global, acesta fiind cel mai comun gunoi din lume, chiar mai răspândit decât plasticul. Descompunerea acestora durează ani întregi, deşi, înainte ca acest proces să înceapă, din chiştoace se scurg substanţe toxice precum arsenic, scrie The Dodo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici