Un nou deces în misterioasa lume K-pop. Cântăreţul şi actorul Cha In Ha a fost găsit mort în locuinţa sa, la doar 27 de ani

Actorul şi starul K-pop Cha In Ha a fost găsit mort la vârsta de 27 de ani, acesta fiind al treilea caz de acest fel din ultimele două luni, scrie The Guardian.

2207 afișări
Imaginea articolului Un nou deces în misterioasa lume K-pop. Cântăreţul şi actorul Cha In Ha a fost găsit mort în locuinţa sa, la doar 27 de ani

Cha, membru al grupului K-pop Surprise U şi un actor la începutul unei cariere promiţătoare, a fost găsit mort în locuinţa sa. Reprezentanţii agenţiei sale de talente din Coreea de Sud au declarat că „au fost îndureraţi de această veste pe care este foarte greu să o credem”.

„Cerem sincer să nu apară zvonuri şi speculaţii pentru ca familia lui Cha, care trece printr-o mare tristeţe, să poată îl trimită pe drumul lui în pace”, au mai spus reprezentanţii, potrivit The Guardian.

Cha (numele său real fiind Lee Jae-ho) îşi începuse recent cariera de actor, jucând în 2017 într-un scurt metraj „You, Deep Inside of Me”, precum şi seria TV „Love With Flaws”. Cha este al treilea star din lumea K-pop care este găsit mort în ultimele luni.

Cântăreaţa de K-pop Goo Hara a fost găsită moartă în noiembrie, în locuinţa sa din Seoul, potrivit unui anunţ făcut de poliţie.

Trupul neînsufleţit al tinerei de 28 de ani, o fostă membră a trupei Kara, a fost găsit duminică seara, relatează agenţia de ştiri sud-coreeană Yonhap. Poliţia a anunţat că încearcă să stabilească cu exactitate cauza decesului.

Moartea lui Goo a avut loc la şase luni după ce managerul ei a găsit-o inconştientă în locuinţa sa, incidentul fiind descris de presa locală ca fiind o tentativă de sinucidere. Cântăreaţa a cerut mai apoi iertare fanilor, aceasta lansând recent o carieră muzicală solo cu un turneu în Japonia şi un nou single.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici