Sfârşit tragic în lumea K-pop: Cântăreaţă de 28 de ani, găsită moartă în locuinţa sa. Ipoteza autorităţilor

Cântăreaţa de K-pop Goo Hara a fost găsită moartă, în locuinţa sa din Seoul, potrivit unui anunţ făcut de poliţie, scrie The Guardian.

3890 afișări
Imaginea articolului Sfârşit tragic în lumea K-pop: Cântăreaţă de 28 de ani, găsită moartă în locuinţa sa. Ipoteza autorităţilor

Cântăreaţa Goo Hara a fost găsită moartă în locuinţa sa

Trupul neînsufleţit al tinerei de 28 de ani, o fostă membră a trupei Kara, a fost găsit duminică seara, relatează agenţia de ştiri sud-coreeană Yonhap. Poliţia a anunţat că încearcă să stabilească cu exactitate cauza decesului.

Moartea lui Goo are loc la şase luni după ce managerul ei a găsit-o inconştientă în locuinţa sa, incidentul fiind descris de presa locală ca fiind o tentativă de sinucidere. Cântăreaţa a cerut mai apoi iertare fanilor, aceasta lansând recent o carieră muzicală solo cu un turneu în Japonia şi un nou single.

Anul trecut, Goo şi-a dat în judecată fostul iubit după ce bărbatul a ameninţat că va publica imagini intime cu ei doi, acestea fiind filmate fără consimţământul cântăreţei.

Incidentul ar putea fi cel mai recent din seria fenomenului „Molka”, prin care femeile sunt filmate în secret iar apoi imaginile sunt publicate pe platforme online. Fenomenul a atins cote alarmante în Coreea de Sud, populaţia făcând apel la autorităţi să ia măsuri drastice împotriva infractorilor, cei mai mulţi dintre aceştia fiind bărbaţi.

În 2017, peste 6.000 de cazuri de acest fel au fost reclamate la poliţie, în creştere cu 2.400 faţă de 2012.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici