Un pescar a făcut o descoperire neobişnuită în ocean. Abia după ce a făcut-o cadou a aflat că valora 100 de milioane de dolari - FOTO

Pescarul habar nu a avut că timp de zece ani a dormit deasupra unei comori ce valora 100 de milioane de dolari, informează Descoperă.

43931 afișări
Imaginea articolului Un pescar a făcut o descoperire neobişnuită în ocean. Abia după ce a făcut-o cadou a aflat că valora 100 de milioane de dolari - FOTO

Un pescar a făcut o descoperire neobişnuită în ocean. Abia după ce a făcut-o cadou a aflat că valora 100 de milioane de dolari (Imagine: Hepta / Mediafax Foto)

Un pescar a descoperit o perlă gigantică acum 10 ani într-o scoică, acesta nu a conştientizat cât valora, păstrând-o doar ca un obiect norocos, informează Descoperă.

Perla gigant ar putea fi cea mai mare din lume, fiind de cinci ori mai mare decât deţinătoarea recordului anterior. Pescarul care  nu a fost identificat a descoperit nestemata de 34kg acum zece ani în mare în apropiere de coasta insulei Palawan, din Filipine. Acesta nu ştia valoarea de 100 de milioane de dolari a perlei, aşa că a păstrat-o ca pe un talisman norocos în casa sa din lemn. Un incendiu a distrus proprietatea şi acesta a fost forţat să se mute. Pescarul a înmânat-o oficiului de turism din localitate.

Piatra preţioasă măsoară 30cm lăţime şi 67 de cm lungime, doborând recordul deţinut de ,,Perla lui Allah'', care cântărea 6,4kg, valorând 35 de milioane de dolari.

Ofiţerul de turism, Aileen Cynthia Amuro a declarat: ,,Pescarul a aruncat ancora care a rămas blocată într-o piatră în timpul unei furtuni. Acesta a observat că era prinsă într-o scoică, aşa că pescarul a luat scoica cu el''.

,,Acum aşteptăm ca geologii să ateste autenticitatea perlei,'' a adăugat ea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici