Un politician propune ca pauza pentru masă să fie înlocuită cu pauza pentru....SEX

Un politician din Suedia propune ceea ce poate fi considerat unul dintre cele mai inedite beneficii la locul de muncă: angajaţii să beneficieze de pauza pentru sex, în locul celei pentru masă, plătită de angajator. Totul în numele sănătăţii şi al creşterii natalităţii.

1182 afișări
Imaginea articolului Un politician propune ca pauza pentru masă să fie înlocuită cu pauza pentru....SEX

Ţara în care pauza pentru masă ar putea fi înlocuită cu pauza pentru sex (Imagine: Arhiva Foto Mediafax)

Per-Erik Muskos, membru în consiliul local din Övertorneå, în nordul Suediei, crede că cele mai multe cupluri din ţară nu se bucură de îndeajuns de mult timp de calitate împreună, notează Fox News.

Astfel, el propune o pauză de o oră pe zi, pentru ca angajaţii să meargă acasă şi să se bucure de partener/parteneră, scrie Gustarte.ro.

Politicianul în vârstă de 42 de ani a citat beneficiile de sănătate pe care o persoană le poate avea, dar şi creşterea natalităţii, pentru a-şi motiva propunerea. Studiile sugerează că sexul poate îmbunătăţi memoria, imunitatea. "Este despre a avea relaţii de calitate. Nu văd de ce lumea s-ar opune", a declarat acesta, potrivit Quartz.

Potrivit Quartz, suedezii se bucură deja de numeroase beneficii la locul de muncă, printre acestea numărându-se 480 de zile de concediu parental, pe care partenerii le pot împărţi între ei, sau două-trei pauze pentru cafea, în fiecare zi.

Potrivit unui index OECD, doar 1% dintre suedezi stau peste program la locul de muncă. Poate şi din aceste motive, suedezii se numără printre cei mai fericiţi oameni din lume.

Nu toţi colegii au îmbrăţişat ideea politicianului. Cei care se opun spun că angajaţii ar putea profita de pauza respectivă pentru a face cu totul alte lucruri.  

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici