Un poliţist a fost filmat în timp ce lovea cu pumnul o adolescentă de 14 ani imobilizată la sol | VIDEO

Un clip video viral în care un poliţist loveşte de două ori cu pumnul o adolescentă pe care a arestat-o a scandalizat o comunitate din Florida, transmite CNN.

33060 afișări
Imaginea articolului Un poliţist a fost filmat în timp ce lovea cu pumnul o adolescentă de 14 ani imobilizată la sol | VIDEO

Un poliţist a fost filmat în timp ce lovea cu pumnul o adolescentă de 14 ani imobilizată la sol | VIDEO

Înregistrarea a fost publicată vinerea trecută pe Instagram şi s-a viralizat repede. În clip apare o adolescentă de 14 ani care este imobilizată de doi poliţişti, un bărbat şi o femeie. La un moment dat, bărbatul o loveşte pe tânără cu pumnul de două ori în coaste, deşi aceasta nu pare să se opună reţinerii. „De ce o loveşti?”, se aude cineva strigând în înregistrare.

Departamentul de poliţie din Coral Springs susţine că înregistrarea nu arată întregul incident care a dus la reţinerea fetei. Aceasta ar fi făcut parte dintr-un grup care a hărţuit oameni la un mall şi ar fi trântit la podea un copil de cinci ani. Potrivit oamenilor legii, adolescenta din înregistrare s-ar fi opus reţinerii şi ar fi înjurat şi blestemat poliţiştii care au fost chemaţi la centrul comercial. Mai mult, când a fost urcată în maşină, adolescenta ar fi lovit un ofiţer.

Mama fetei a angajat un avocat şi va da poliţia în judecată, deoarece crede că oamenii legii au fost „nejustificat violenţi”.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici