Darth Vader a cerut primăriei teren să-şi parcheze nava spaţială. Unde s-a întâmplat - VIDEO

Un ucrainean costumat în Darth Vader a cerut primăriei din Odessa să-i dea gratuit un teren de 1.000 de metri pătraţi pentru a-şi parca nava spaţială.

1128 afișări
Imaginea articolului Darth Vader a cerut primăriei teren să-şi parcheze nava spaţială. Unde s-a întâmplat - VIDEO

Darth Vader a cerut primăriei teren să-şi parcheze nava spaţială. Unde s-a întâmplat

Ucraineanul a făcut această cerere după ce "autorităţile locale au trecut de partea întunecată" (a Forţei - n.r.), informează guardian.co.uk.

Ucraineanul costumat în Darth Vader a mers la biroul primarului oraşului Odessa, cerând un teren de 1.000 de metri pătraţi, care să îi fie acordat gratuit.

Gestul cetăţeanului vine în urma unei decizii a autorităţilor de a acorda loturi de pământ, gratuit, localnicilor, pentru a contracara zvonurile de corupţie.

Cu toate că decizia s-a dovedit o greşeală asumată de primar, acesta nu a anulat-o.

"Sunt Darth Vader, mâna dreaptă a Cancelarului Palpatine", s-a prezentat bărbatul poliţistului amuzat de la primărie. "Pentru că ştiu că mulţi dintre angajaţii primăriei şi primarul au trecut de partea întunecată... am venit să cer un lot de pământ pentru nava mea", a spus "Darth Vader".

Cererea cetăţeanului a fost înregistrată, după ce acesta şi-a dat jos masca, pentru a fi identificat după fotografia din paşaport.

"Cererea a fost înregistrată şi va fi luată în considerare", a declarat purtătoarea de cuvânt a primăriei, pentru Reuters. "Nu suntem de partea întunecată, suntem de partea luminată", a adăugat aceasta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici