Vanghelie: Voi organiza Revelionul la Romexpo pentru 7000 de persoane

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat, marţi, că va organiza şi în acest an Revelionul la Romexpo, pentru circa 7000 de persoane, el arătând că este al zecelea an când organizează o astfel de petrecere.

826 afișări
Imaginea articolului Vanghelie: Voi organiza Revelionul la Romexpo pentru 7000 de persoane

Vanghelie: Voi organiza Revelionul la Romexpo pentru 7000 de persoane (Imagine: Bogdan Dinca/Mediafax Foto)

"Vom organiza Revelionul pentru că este al zecelea an şi vreau să vă spun că, în primul rând - o să râdeţi - foarte mulţi locuitori din Sectorul 5, dar nu numai, din toate sectoarele Capitalei, am dacă vreţi şi de la Harghita cereri, au început să sune telefoanele, şi pe fax. Îl fac pentru că - mi-ar fi uşor să mă duc în altă parte să sărbătăresc Revelionul - dar îl fac cu plăcere şi-mi dau seama că oamenii ăştia nu au posibilitatea să se ducă în altă parte", a spus Vanghelie.

El a precizat că vor fi circa 7000 de locuri.

"Vor fi aceleaşi locuri - şase mii şi ceva, şapte mii, va fi tot la Romexpo. Când vom construi o sală mai mare, de 20.000 de locuri, o să-l facem în altă parte", a mai spus Vanghelie.

Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici