Vedete care au fost internate în centre de dezintoxicare - GALERIE FOTO

Amy Winehouse, Kelly Osbourne, Joaquin Phoenix sau Whitney Houston se numără printre celebrităţile care, din cauza viciilor care i-au dominat, au avut nevoie de ajutor specializat, fiind nevoiţi să se interneze în clinici de dezintoxicare.

398 afișări
Imaginea articolului Vedete care au fost internate în centre de dezintoxicare - GALERIE FOTO

Amy Winehouse (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

GALERIE FOTO

Luna aceasta, Burt Reynolds a făcut public faptul că a fost dependent de medicamente analgezice, sperând ca povestea lui să poată ajuta alte persoane aflate într-o situaţie similară.

Frik Kritzer, managerul actorului, a declarat că Reynolds a fost internat într-o clinică, unde a urmat un tratament specializat împotriva dependenţei de medicamente calmante, care i-au fost prescrise în trecut, imediat după o operaţie la spate.

Kritzer nu a oferit detalii despre locul şi perioada în care Reynolds a fost tratat, însă a declarat că actorul s-a externat deja dintr-o clinică din Florida.

Burt Reynolds este starul unor filme precum "Deliverance" (1972), "Smokey and Bandit" (1977) şi "Boogie Nights" (1977), filmul care i-a relansat cariera după o serie de câţiva ani dificili şi i-a adus un Glob de Aur pentru rolul "regelui industriei porno", Jack Horner.

La începutul acestui an, Kelly Osbourne, fiica starului rock Ozzy Osbourne, s-a internat pentru a doua oară într-o clinică de dezintoxicare din Los Angeles.

Fiica lui Ozzy Osbourne a mărturisit că a consumat prima băutură alcoolică la 12 ani, iar la vârsta de 14 ani a început să ia Vicodin, fiind dependentă de pastile pe toată durata filmărilor la cele trei serii "The Osbournes".

La începutul anului 2008, Eva Mendes s-a internat într-o clinică de dezintoxicare din Utah "pentru a-şi rezolva nişte probleme personale". Site-ul de ştiri mondene tmz.com anunţa la acea dată că actriţa s-a internat în aceeaşi clinică - centrul de dezintoxicare Cirque Lodge din Utah - în care fusese internată şi Lindsay Lohan, în 2007.

Anul acesta, actriţa în vârstă de 34 de ani, s-a situat pe prima poziţie a topului celor mai dorite 99 de femei (Top 99 Most Desirable Women), aflat la a noua ediţie şi alcătuit de vizitatorii site-ului AskMen.com.

Acest clasament a fost alcătuit în urma voturilor a peste 10 milioane de bărbaţi.

Actriţa americană Lindsay Lohan s-a internat de trei ori în 2007, în clinica de dezintoxicare Cirque Lodge din Utah.

Tot în 2007, actriţa a fost dată în judecată de victima unui accident rutier pe care Lohan l-a provocat în octombrie 2005, după ce s-a urcat la volan în stare de ebrietate. Lindsay Lohan, care trebuia să răspundă la şapte capete de acuzare pentru conducere sub influenţa substanţelor interzise, a încheiat un acord cu justiţia care i-a permis să evite un proces dificil, dar care i-a adus o pedeapsă de o zi de închisoare, trei ani de libertate condiţionată şi 10 ore de muncă în serviciul comunităţii.

În 2007, Lohan a fost arestată de două ori pentru conducere sub influenţa unor substanţe interzise.

Joaquin Phoenix a fost internat într-un centru de dezintoxicare pentru a-şi trata dependnţa de alcool în 2005.

Fratele actorului River Phoenix, decedat în urma unei supradoze de droguri în 1993, Joaquin Phoenix a fost nominalizat la premiile Oscar în 2006, pentru rolul titular din filmul "Walk the Line".

Actorul fusese anterior nominalizat la premiile Oscar pentru rolul din filmul "Gladiatorul".

Joaquin a înregistrat un album cu coloana sonoră a filmului "Walk the Line", pentru care a câştigat un premiu Grammy.

În decembrie 2002, Whitney Houston a recunoscut, în timpul unui interviu acordat postului ABC, că a consumat droguri şi alcool. În ciuda faptului că a negat că era dependentă, cântăreaţa s-a internat, în 2004, într-o clinică de dezintoxicare din Georgia.

După ce a divorţat de soţul ei, rapperul Bobby Brown, în 2007, şi a câştigat custodia fiicei sale Bobbi Kristina, artista americană şi-a plănuit cu minuţiozitate revenirea pe scena muzicală.

Whitney Houston este singurul artist din lume care a lansat şapte albume consecutive premiate cu mai multe Discuri de Platină, depăşind la acest capitol chiar şi trupa Beatles.

Anul acesta, la începutul lunii, cântăreaţa a avut o revenire record în industria muzicală americană, situându-se pe prima poziţie a topului Billboard cu 305.000 de copii vândute din albumul "I Look To You".

"I Look To You" este primul album pe care cântăreaţa l-a înregistrat după 2002 şi este, totodată, cel care a avut cele mai multe vânzări în decurs de doar o săptămână. În plus, albumul este şi cel mai bine vândut de o cântăreaţă în Statele Unite anul acesta.

Anul trecut, actorul de origine irlandeză Colin Farrell a mărturisit într-un talk-show de la televiziunea britanică BBC că "era pe moarte", înainte de internarea într-o clinică de dezintoxicare.

Farrell s-a descris pe sine ca fiind "complet beat şi drogat timp de 16 ani", înainte de perioada de cinci luni petrecută în clinica de dezintoxicare, unde s-a internat în luna decembrie 2005.

"După ce m-am întors în lume, din punct de vedere al puterii de concentrare, simţeam că trăiesc ceva ce nu mai trăisem niciodată până atunci. Disperarea te îndeamnă să faci lucruri incredibile în numele supravieţuirii", a declarat Farrell după ce s-a externat din clinica de dezintoxicare.

În privinţa cauzelor care l-au împins către dependenţa de alcool şi de droguri, Farrell consideră că "nu are o predispoziţie biochimică pentru depresie", dar că "a suferit de o boală a spiritului timp de ani îndelungaţi, iar el a încurajat-o".

La începutul anului 2008, actriţa americană Kirsten Dunst s-a internat în centrul de dezintoxicare Cirque Lodge din Uta.

"Nu se simţea bine", declara în acel moment, pentru revista People, o sursă apropiată actriţei. "Prietenii au rugat-o să se interneze, dar nu au forţat-o. A participat la multe petreceri, foarte multă vreme, şi sunt sigur că moartea lui Heath Ledger a pus multă lume pe gânduri", a adăugat aceeaşi sursă.

Amy Winehouse se luptă cu dependenţa de droguri încă de când a devenit celebră, în 2007, graţie albumului "Back to Black", bine primit de public şi lăudat de critici.

În ultimii trei ani însă, Winehouse a constituit unul dintre subiectele preferate ale tabloidelor britanice, mai mult pentru scandalurile provocate decât pentru muzica sa.

Cântăreaţa cu o voce excepţională este cunoscută pentru problemele sale legate de consumul de droguri, alcool, tendinţa de automutilare, anorexie şi bulimie.

Amy Winehouse a efectuat câteva cure scurte de dezintoxicare, de doar câteva zile, în august, septembrie şi noiembrie 2007 şi la începutul anului 2008.

Kate Moss s-a internat într-o clinică de dezintoxicare din Arizona în octombrie 2005.

Celebrul model britanic a apărut pe copertele a peste 300 de reviste de modă din întreaga lume.

Ea este cunoscută pentru apariţiile în numeroase campanii publicitare, pentru relaţiile personale zbuciumate şi pentru stilul ei de viaţă petrecăreţ.

Ben Affleck s-a internat într-o clinică din Malibu, California în 2001 pentru a-şi trata dependenţa de alcool.

Actorul, cunoscut pentru prestaţia din filme precum "Good Will Hunting" - pentru scenariul căruia a fost recompensat cu un premiu Oscar - şi "Pearl Harbour", a regizat recent şi un spot umanitar, având ca fundal sonor o melodie a formaţiei Rolling Stones, acesta urmând să fie utilizat în cea mai recentă campanie a Înaltului comisariat pentru refugiaţi al ONU, pentru strângerea de fonduri în beneficiul civililor din Congo.

Anul acesta, actriţa americană Melanie Griffith s-a internat în clinica de dezintoxicare din statul american Utah, Cirque Lodge, după ce soţul său, actorul Antonio Banderas, i-a cerut acest lucru.

Melanie Griffith, în vârstă de 52 de ani, a mai fost internată într-o clinică de dezintoxicare, în 2000, când s-a tratat de dependenţă de medicamente analgezice, dar şi în 1988.

Melanie Griffith şi Antonio Banderas sunt căsătoriţi din 1996. Cei doi au împreună o fiică, Stella del Carmen, în vârstă de 12 ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici