Vedetele şi-au început noul an în bikini - FOTO

Fie că e vorba de Barbados, St. Barts sau plajele din Mexic, vedetele au preferat să înceapă anul la mare, la soare, în costum de baie. Divele de la Hollywood şi-au etalat corpurile perfecte, spre bucuria paparazzilor, care le-au vânat în toate colţurile lumii.

52 afișări
Imaginea articolului Vedetele şi-au început noul an în bikini - FOTO

Vedetele şi-au început noul an în bikini

Mamica Salma Hayek s-a bronzat în paradisul vedetelor, insula St Barts. Deşi nu se poate spune că arată rău la 44 de ani, primele semne de celulită au început deja să apară.

Dacă nici fotomodelul Bar Refaeli nu mai arată bine în costum de baie, atunci cine? La urma urmei, FHM a numit-o în 2010 una dintre cele mai sexy femei din lume...iar Leonardo di Caprio se poate consideră un om norocos!
Citeşte mai multe despre vedetele care şi-au început noul an în bikini pe www.perfecte.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici