Victor Rebengiuc, Andi Vasluianu şi Şerban Pavlu, întâlniri cu admiratorii la o "Cafea de Weekend"

Actorii Victor Rebengiuc, Andi Vasluianu şi Şerban Pavlu vor fi prezenţi, în luna ianuarie şi februarie, la o serie de întâlniri şi poveşti cu tâlc în mansarda Control N din Bucureşti, la evenimentul "Cafeaua de Weekend", informează un comunicat remis MEDIAFAX.

180 afișări
Imaginea articolului Victor Rebengiuc, Andi Vasluianu şi Şerban Pavlu, întâlniri cu admiratorii la o "Cafea de Weekend"

Andi Vasluianu (Imagine: Octav Ganea/ Mediafax Foto)

Începând din luna ianuarie a noului an, uşile Asociaţiei Culturale Control N se deschid pentru o serie de întâlniri şi discuţii cu personalităţi pe cât de diverse, pe atât de pasionante. "Cafeaua de Weekend" va fi momentul de răsplată la finalul unei săptămâni intense, momentul în care, alături de o persoană fascinantă din film, teatru, muzică, dans, arte plastice, literatură, fotografie, cinefilii se vor putea relaxa, ascultând şi fiind parte din poveşti spuse la o cafea.

"Cafeaua de Weekend" debutează cu o temă extrem de dezbătută: actoria între teatru şi film. Trei actori cheie ai filmului şi teatrului românesc vin să îi întâlnească pe toţi cei care doresc să îi cunoască, să îi asculte, să discute pe îndelete despre drumul dus-întors între scenă şi marele ecran.

"Andi Vasluianu, Şerban Pavlu şi Victor Rebengiuc vin la «Cafeaua de Weekend» în trei întâlniri diferite. Trei actori care jonglează cu succes cu teatrul şi filmul românesc. Cum au început? Cum ar vrea să continue? Cum se pregătesc pentru scenă şi cum pentru camera de filmare? Unde se simt mai în largul lor? Sunt doar câteva din temele discuţiei informale pe care ţi-am pregătit-o", se arată în comunicatul citat.

Cele trei întâlniri debutează cu Andi Vasluianu - 25 ianuarie, continuă cu Şerban Pavlu - 1 februarie şi se încheie cu Victor Rebengiuc - 8 februarie.

Durata unei "Cafele de Weekend" este de trei ore, între orele 12.00 şi 15.00. Persoanele interesate se pot înscrie, în limita locurilor disponibile, la info@controln.ro, până în joia premergătoare întâlnirii. Taxa de participare este de 100 de lei (pentru o întâlnire), 200 de lei (pentru două întâlniri) şi 270 de lei (pentru trei întâlniri). Taxa se achită până cel târziu în joia premergătoare primei întâlniri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici