VIDEO Cântăreţul trupei One Direction, Louis Tomlinson, a fost arestat pe Aeroportul din Los Angeles

Cântăreţul trupei One Direction, Louis Tomlinson, a fost încătuşat şi arestat pe Aeroportul Internaţional Los Angeles, după ce ar fi intrat într-o altercaţie cu un fotograf insistent, incident pe care avocatul cântăreţului l-a descris ca fiind „provocat” de paparazzi, potrivit AP.

1994 afișări
Imaginea articolului VIDEO Cântăreţul trupei One Direction, Louis Tomlinson, a fost arestat pe Aeroportul din Los Angeles

Cântăreţul trupei One Direction, Louis Tomlinson, a fost arestat pe Aeroportul din Los Angeles

Incidentul s-a petrecut vineri, după ce cântăreţul britanic în vârstă de 25 de ani Louis Tomlinson, care a aterizat în urma unui zbor alături de prietena sa, Eleanor Calder, l-a rugat pe un fotograf să se oprească din a le face poze. După o scurtă încăierare, fotograful a căzut pe jos şi s-a lovit la cap. Ulterior, el a făcut plângere la adresa lui Tomlinson.

Poliţiştii au intervenit şi l-au luat pe cântăreţ în arest. Acesta a fost încătuşat şi dus în arest la un sediu din apropiere al Departamentului de Poliţie din Los Angeles. El a fost eliberat ulterior, fiind obligat să se prezinte în faţa instanţei pe 29 martie.

Martin Singer, avocatul cântăreţului, a menţionat într-o declaraţie că paparazzii "au provocat şi au fost cauza altercaţiei" şi că Tomlinson a sărit în apărarea prietenei sale după ce aceasta fusese "atacată".

One Direction, trupă care a luat naştere în 2010, a creat hituri precum "Drag Me Down," ''Story of My Life," ''What Makes You Beautiful," ''Perfect" şi "Best Song Ever."

One Direction (abreviată 1D) este o formaţie pop de băieţi din Londra, ai cărei membri sunt Niall Horan, Liam Payne, Harry Styles şi Louis Tomlinson. Aceasta a fost formată în cel de-al şaptelea sezon al emisiunii The X Factor din 2010, unde a obţinut locul al treilea, performanţă în urma căreia a semnat un contract cu Syco Music, casa de discuri a lui Simon Cowell. Propulsate spre succesul internaţional de puterea reţelelor de socializare, albumele "Up All Night" şi "Take Me Home", lansate în 2011 şi respectiv 2012, au doborât mai multe recorduri, au dominat clasamentele din majoritatea pieţelor importante şi au generat piese de succes precum „What Makes You Beautiful”, „Live While We're Young”, „Story of My Life” şi „Steal My Girl”.

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici