Spectacolul "Sunt un orb", cu actorul Horaţiu Mălăele, revine DUMINICĂ la CinemaPRO. Avertisment: Pericol de râs în hohote

Spectacolul "Sunt un orb", cu unul dintre cei mai îndrăgiţi actori români, Horaţiu Mălăele, revine pe scena de la CinemaPRO, duminică, de la orele 19.30, după mai bine de zece ani de la prima punere în scenă.

1430 afișări
Imaginea articolului Spectacolul "Sunt un orb", cu actorul Horaţiu Mălăele, revine DUMINICĂ la CinemaPRO. Avertisment: Pericol de râs în hohote

Spectacolul "Sunt un orb", cu actorul Horaţiu Mălăele, revine DUMINICĂ la CinemaPRO

La cererea publicului, Horaţiu Mălăele se întoarce pe scena cinematografului CinemaPRO cu avertismentul deja cunoscut: pericol de râs în hohote.

"Farseur din vocaţie, cu şarm, inteligenţă şi umor, Horaţiu Mălăele va face o noua demonstraţie de virtuozitate într-o ediţie specială a spectacolului <<Sunt un orb>>, varianta cu multe <<lovituri de teatru>>, aşa cum trebuie să fie un bun show de improvizaţie", anunţă organizatorii.

Actorul îşi va provoca spectatorii într-un one-man show de neegalat, plin de umor şi sinceritate.

"Este un spectacol de comedie, un monolog al lui Horaţiu Mălăele despre toate cele, despre viaţă, lucruri tratate cu haz, cu umorul specific lui", a declarat pentru MEDIAFAX Gicu Pitiş, directorul general al CinemaPRO.

"Spectacolul <<Sunt un orb>> cuprinde câteva poezii de mare calitate, dar şi proză scurtă. Sunt mai multe elemente care formează acest spectacol, în care este vorba despre mine, dar este vorba şi despre dumneavoastră", spune Horatiu Mălălele.

Din spectacol nu vor lipsi nici momentele de improvizaţie cu care actorul şi-a obişnuit deja publicul.

"Sunt un orb" va avea loc, duminică, la CinemaPRO, cu începere de la orele 19.30. Biletele se găsesc la casa de bilete a CinemaPRO şi online pe www.eventim.ro şi www.bilet.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici