VIDEO, FOTO Cum arată fiica lui Steve Jobs. Motivul pentru care nu a vrut să o recunoască tatăl ei

Cofondatorul Apple, Steve Jobs a cunoscut-o pe Chrisann Brennan în 1972 în perioada studenţiei. Chrisann a rămas însărcinată pe când Jobs avea 23 de ani, însă el nu a vrut să recunoască copilul o perioadă îndelungată, potrivit Business Insider.

23790 afișări
Imaginea articolului VIDEO, FOTO Cum arată fiica lui Steve Jobs. Motivul pentru care nu a vrut să o recunoască tatăl ei

VIDEO Cum arată fiica lui Steve Jobs. Motivul pentru care nu a vrut să o recunoască tatăl ei (Imagine: ipadizate.es)

Lisa Nicole Brennan s-a născut pe 17 mai, 1978, şi este fiica  co-fondatorului Apple, Steve Jobs, cu iubita sa din liceu, Chrisann Brennan. Jobs nu a fost prezent la naşterea Lisei, dar a venit să o viziteze la câteva zile după ce aceasta a venit pe lume, când a asistat şi la găsirea unui nume pentru fiica sa.

„Nu a vrut să aibă nimic de-a face cu mama mea sau cu mine”, a mărturisit ulterior Lisa.

Iniţial Jobs nu a recunoscut-o pe Lisa o perioadă îndelungată, invocând faptul că nu putea avea copii şi a lăsat-o pe fosta sa iubită, Chrisann, să aibă grijă singură de Lisa.

Cu toate acestea, Jobs a denumit primul său computer Lisa, deşi a pretins că nu a numit calculatorul după fiica sa, recunoscând acest lucru mult mai târziu. Jobs folosea acronimul Local Integrated Software Architecture"  pentru a explica numele noului computer clienţilor.

În urma unui test de paternitate, s-a stabilit că Lisa era într-adevăr fiica lui Jobs.

Odată stabilită paternitatea pe cale legală, Jobs a fost forţat să îi dea mamei Lisei 385 de dolari pentru creşterea copilului. El a mărit suma de bani cu 500 de dolari pe lună din momentul la care devenise milionar. Jobs a plătit educaţia Lisei şi a sprijinit=o financiar pe mama sa în a-şi găsi o casă în care să stea cu Lisa fără chirie.

Jobs şi fiica sa s-au reîntâlnit în 1986.

Cu trecerea timpului, Lisa şi Jobs s-au împăcat şi ea chiar s-a mutat cu tatăl său în perioada liceului. De asemenea, şi-a schimbat numele în Lisa Brennan-Jobs. Aceasta a urmat cursurile Şcolii de Jurnalism de la Harvard şi a absolvit în 2000.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici