Avionul privat al lui Charlie Sheen a fost percheziţionat de către vameşi şi câini antidrog, pe un aeroport din SUA

Avionul privat al actorului american Charlie Sheen a fost percheziţionat de către vameşi şi câini anti-drog pe Aeroportul Brown Field din San Diego, pe când actorul se întorcea dintr-o vacanţă petrecută în Cabo San Lucas, Mexic, potrivit contactmusic.com.

2509 afișări
Imaginea articolului Avionul privat al lui Charlie Sheen a fost percheziţionat de către vameşi şi câini antidrog, pe un aeroport din SUA

Avionul privat al lui Charlie Sheen a fost percheziţionat de către vameşi şi câini antidrog (Imagine: Arhiva Foto Mediafax)

Vedeta serialului 'Two And A Half Men' călătorea din Mexic către SUA când avionul său a fost forţat să aterizeze pe aeroportul Brown Field din San Diego pentru a fi percheziţionat de către autorităţile vamale americane, însă la bord nu s-a găsit nimic suspect.

O sursă a spus pentru RadarOnline.com: ''Charlie se afla la bordul avionului său privat călătorind de la Cabo San Lucas ... şi a trebuit să se oprească în San Diego pentru percheziţii. Vameşii i-au scos toate bagajele din avion şi au pus câinii antidrog să cerceteze avionul. Un câine a mirosit una dintre valizele de pe asfalt, apoi a zgârâiat valiza, iar poliţiştii au deschis-o, dar a fost o alarmă falsă.''

Charlie Sheen a cooperat au autorităţile tot timpul, ieşind din avion şi vorbind cu agenţii în uniformă în timp ce aştepta pe pista avionului. Când percheziţiile s-au încheiat, Charlie a putut să îşi vadă de drum.

Sheen este cunoscut pentru stilul său neortodox de viaţă, dar acesta a recunoscut că stilul său de a petrece era mult sub cel al lui Lindsay Lohan, care l-a depăşit într-o seară de beţie: ''Am invitat-o la mine într-o seară şi i-am zis hai să ne uităm la episodul nostru. Am învins-o la beţie, sau ea m-a învins. După care m-a băgat în pat. Lindsay Lohan m-a băgat în pat şi mi-a zis: 'Noapte bună, dulce prinţ.'''

Charlie a vorbit deschis şi despre disgnosticul său de HIV în speranţa că va atrage atenţia asupra necesităţii de a-i ajuta pe ceilalţi, dar a recunoscut anterior că a vrut să se sinucidă după ce a fost disgnosticat.

Actorul a declarat recent: ''Ziua în care am fost diagnosticat, am vrut imediat să îmi trag un glonte în cap. Dar era mama acolo, nu aş fi făcut asta în faţa ei, sau să o las pe ea să mă găsească şi să cureţe toată mizeria.''

''[Acum] mă simt chiar bine. Sunt extrem de recunoscător. Mă simt ca şi cum port torţa pentru multe persoane care suferă de acelaşi lucru.'', a mai mărturisit actorul.

Viaţa personală a actorului Charlie Sheen a fost deosebit de turbulentă, marcată de numeroase scandaluri intens mediatizate, provocate de dependenţa de alcool şi de droguri, divorţuri şi violenţă conjugală. De altfel, din cauza acestor scandaluri, Charlie Sheen a fost concediat, în 2011, din distribuţia serialului "Doi bărbaţi şi jumătate".

Charlie Sheen a fost căsătorit de trei ori: cu Donna Peele, în perioada 1996-1996, cu actriţa Denise Richards, în perioada 2002 - 2006, şi cu actriţa Brooke Mueller, în perioada 2008 - 2011. Charlie Sheen s-a logodit cu o actriţă porno, Brett Rossi, de Ziua Îndrăgostiţilor din 2014, în timpul unei vacanţe în Hawaii. Relaţia lor s-a încheiat după câteva luni, în octombrie 2014.

Starul american are cinci copii: Cassandra Estevez, în vârstă de 30 de ani, care provine din relaţia cu iubita din liceu a actorului, Paula Profit; fiicele Sam, în vârstă de 11 ani, şi Lola, în vârstă de 10 ani, cu actriţa Denise Richards; gemenii Bob şi Max, în vârstă de şase ani, cu Brooke Mueller.

În 2010, Charlie Sheen a fost cel mai bine plătit actor de televiziune din lume, câştigând 1,8 milioane de dolari pentru fiecare episod din serialul de comedie "Doi bărbaţi şi jumătate/ Two and a Half Men", în care a interpretat rolul personajului Charlie Harper, un afemeiat notoriu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici