VIDEO Mariah Carey a susţinut un concert dezastruos de Anul Nou/ Producătorii îşi apără reputaţia

Cântăreaţa Mariah Carey a avut un spectacol nereuşit cu ocazia aniversării Noului An. Mariah Carey a întâmpinat dificultăţi tehnice care nu i-au permis să performeze aşa cum şi-ar fi dorit.

23323 afișări
Imaginea articolului VIDEO Mariah Carey a susţinut un concert dezastruos de Anul Nou/ Producătorii îşi apără reputaţia

VIDEO Mariah Carey a susţinut un concert dezastruos de Anul Nou/ Producătorii îşi apără reputaţia

UPDATE: Mariah Carey a acuzat producătorii TV de prestaţia sub aşteptări din noaptea de Anul Nou. Carey a întâmpinat probleme tehnice şi a trebuit să apeleze la playback. Producătorii TV acuzaţi de deficienţe, se apără pe Vanity.com

Mariah Carey a acuzat dificultăţile întâmpinate în performarea propriilor cântece în noaptea de Anul Nou. Apoi, purtătorul de cuvânt al Mariah Carey a acuzat că a fost totul făcut cu intenţie de către firma producătoare TV a showului. Dick Clark Productions, firma care a produs pentru TV show-ul, declară că o investigaţie de rutină a arătat că nu e implicată în defecţiunile din Times Square.

"Ca producător de evenimente de televiziune live timp de aproape 50 de ani, ne mândrim cu reputaţia noastră privind relaţiile de lungă durată cu artiştii. Sugestia că DCP, ca realizator de transmisiuni muzicale, inclusiv Music Awards din America, Billboard Music Awards, New Year’s Rockin’ Eve, precum şi Academy of Country Music Awards, ar putea compromite în mod intenţionat succesul oricărui artist este defăimătoare, scandaloasă şi absurdă" se arată într-o declarţie Dick Clark Productions. 

Firma care a produs transmisia TV pentru show-ul de Revelion a mai precizat: "În cazuri foarte rare, există, desigur, erori tehnice care pot apărea la transmisiile televizate în direct, dar cu toate acestea o anchetă iniţială demonstrează faptul că Dick Clark Productions nu a avut nici o implicare în prestaţia artistică asociată cu performanţa de Anul Nou a doamnei Carey.  Vrem să fie clar că avem cel mai mare respect pentru dna Carey,  ca artist, şi recunoaştem contribuţia sa uriaşă în industrie ".

Carey a făcut o audienţă record. Nu doar pentru că show-ul ei s-a transmis în noaptea de Anul Nou, cât mai ales datorită prestaţiei sale, devenită viral pe internet.

 
Concertul susţinut în Times Square, New York a fost unul din cele mai aşteptate concerte ale anului, scriu cei de la The Telegraph.
 
Mariah Carey s-a confruntat încă de la început cu probleme tehnice şi a devenit evident că artista făcea playback. Cântăreaţa a încercat să comunice cu spectatorii spunându-le: „Nu putem auzi. Nu am avut o probă de sunet pentru acest cântec (Emotions)... ne lipsesc unele sunete, dar asta este“.
 
În final ea a renunţat să mai cânte: „Am să spun hai să lăsăm audienţa să cânte, ok ?“. „Şi eu am vrut o vacanţă, nu pot să am una ?“ a mai adăugat ea. 
 
Ultimul lucru pe care l-a spus cântăreaţa înainte de a părăsi scena a fost: „Pur şi simplu nu poate fi mai bine de atât“.
 
Un reprezentat al cântăreţei a declarat că au fost nişte dificultăţi tehnice în timpul concertului. Mariah Carey a postat pe contul ei de Twitter: „Tâmpenii se întâmplă. Să aveţi un an nou fericit şi sănătos! Pentru cât mai multe ştiri despre mine în 2017“
 
 
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici