VIDEO Modul inedit prin care Kia a prezentat noul K5 la gala premiilor Emmy

  • Kia a prezentat noul K5 într-un mod inedit: cu o cascadorie nemaivăzută la un sedan
  • Maşina pentru antreprenori a sărit de o rampă pe alta cu o rotire la 360 de grade
  • Cascadoria a fost prezentată la cea de-a 72-a gală a premiilor Emmy
461 afișări
Imaginea articolului VIDEO Modul inedit prin care Kia a prezentat noul K5 la gala premiilor Emmy

VIDEO Modul inedit prin care Kia a prezentat noul K5 la gală a premiilor Emmy

Sedanul mediu este adesea supranumit sedanul executiv dintr-un motiv. Este maşina pentru antreprenori care adesea au şoferi personali. Noua generaţie vrea să schimbe parţial acest lucru.

Kia a demonstrat de ce este în stare noul K5 la gala premiilor Emmy. Maşina are şi influenţe sport şi este capabilă de cascadorii nemaivăzute cu astfel de maşini.
Nu este prima dată când Kia îţi arată de ce este în stare K5. Au reuşit una şi cu trei maşini implicate. Până şi şoferii au fost impresionaţi.
 
Reporter: Brionna, cum te simţi să fii cel mai tânăr şofer care reuşeşte cascadoria cu 3 maşini?
 
Brionna Lynch, şofer cascador: Mă simt atât de bine, adrenalina e la cote maxime. Dar mă simt atât de bine, a fost distractiv
 
Kia K5 porneşte de la un preţ de 23.500 de dolari. Modelul are rivali pe măsură în acest segment. Honda Accord, Toyota Camry sau Nissan Altima sunt alternativele.
 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici