VIDEO: Un tânăr a stat agăţat într-o mână la 50 de metri înălţime, fără nicio măsură de securitate

Să stai agăţat într-o mână la peste 50 de metri înălţime, fără nicio măsură de securitate, pare un gând terifiant. Nu şi pentru britanicul James Kingston, care s-a filmat în timp ce a urcat pe o macara din oraşul Ocean Village (Southampton).

1148 afișări
Imaginea articolului VIDEO: Un tânăr a stat agăţat într-o mână la 50 de metri înălţime, fără nicio măsură de securitate

VIDEO: Un tânăr a stat agăţat într-o mână la 50 de metri altitudine, fără nicio măsură de securitate (Imagine: Captura Video)

După o urcare care a durat aproximativ 20 de minute, James Kingston a ajuns în cel mai înalt punct al oraşului, pe o macară aflată la aproximativ 50 de metri, scrie Daily Mail.

În filmare, se vede cum tânărul urcă pe macara fără a avea nicio măsură de protecţie, imaginile surprinse de cameră fiind de-a dreptul incredibile. În ciuda faptului că se afla la o înălţime atât de mare, James Kingston a mers şi mai departe şi a stat agăţat într-o mână de macara.

"Am ales această macara pentru că era foarte înaltă. Sunt rare astfel de structuri în oraşul meu, astfel că nu puteam rata ocazia. Am stat sus aproximativ o oră pentru a admira priveliştea, sărind de colo-colo şi surprinzând totul cu camera mea. Nu îmi propusesem nimnic special, tot ce am vrut a fost să suprins răsăritul", a precizat tânărul.

El a adăugat că nu i-a fost frică. "Nu îţi permiţi să simţi frică atunci când stai agăţat într-o mână. Viaţa este prea scurtă pentru a sta şi a fi îngrijorat pentru viitor. Nu ai timp de pierdut. Nu m-am dus acolo ca să mor, m-am dus ca să trăiesc", a mai spus britanicul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici