VIDEOCLIP AMUZANT: Pisici sărind cu PARAŞUTA din avion, într-o reclamă

O reclamă pentru o firmă de asigurări din Suedia, concepută de unul dintre clienţii acesteia, arată mai multe pisici sărind cu paraşuta din avion, compania asigurând publicul că niciun animal nu a fost rănit în timpul realizării clipului nostim.

529 afișări
Imaginea articolului VIDEOCLIP AMUZANT: Pisici sărind cu PARAŞUTA din avion, într-o reclamă

VIDEOCLIP AMUZANT: Pisici sărind cu PARAŞUTA din avion, într-o reclamă

Felinele din videoclip par să fie surprinse în cădere liberă, cu vântul bătându-le prin blană. În scurt timp, grupul se reuneşte, pisicile lipindu-şi lăbuţele între ele în încercarea de a forma cuvântul "Eva" pe cer.

Având ca fundal hitul din 1996 al lui R Kelly "I Believe I Can Fly", reclama a fost produsă de agenţia de publicitate Akestam.holst, iar videoclipul de 40 de secunde a devenit viral, cu aproape 500.000 de vizualizări pe YouTube.

Clipul publicitar a fost realizat pentru Folksam, o companie suedeză de asigurări deţinută de clienţi, în onoarea unuia dintre aceştia, Eva Leijonmark, a cărei pisică este asigurată de firma respectivă, scrie Daily Mail.

Una dintre cele mai vechi firme de asigurări din Suedia, Folksam a apelat la aceşti protagonişti neobişuiţi pentru a promova ofertele de asigurare a animalelor. Firma şi-a rugat clienţii să propună idei pentru o reclamă, sugestia câştigătoare fiind conceptul excentric al Evei.

Reclama a fost produsă prin intermediul tehnologiei ecranului verde. Chiar dacă cei mai mulţi utilizatori care au văzut videoclipul pe Youtube au observat amuzamentul ideii, din comentarii rezultă că alţii au fost convinşi că imaginile sunt reale şi că pisicile au fost într-adevăr aruncate dintr-un avion.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici