Viţa de Vie, Les Elephants Bizarres şi The Dream Diggers, sâmbătă, la Bicycle Music Festival

Formaţiile Viţa de Vie, Les Elephants Bizarres, Mara & Mongol, TiPtiL, The Dream Diggers şi Temple Invisible vor participa, sâmbătă, la prima ediţie a Bicycle Music Festival, care se va desfăşura în trei parcuri din Bucureşti.

106 afișări
Imaginea articolului Viţa de Vie, Les Elephants Bizarres şi The Dream Diggers, sâmbătă, la Bicycle Music Festival

Viţa de Vie, Les Elephants Bizarres şi The Dream Diggers, sâmbătă, la Bicycle Music Festival (Imagine: Diana Stoica/Mediafax Foto)

Prima ediţie a Bicycle Music Festival se va desfăşura sâmbătă, în trei parcuri din Bucureşti - Parcul Drumul Taberei, Parcul Titan şi Parcul Carol -, începând cu ora 13.00, fiind un eveniment muzical în care energia electrică va fi produsă prin pedalare.

Potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, întregul sistem de sonorizare şi luminile pentru cele patru scene vor fi asigurate, prin pedalare, chiar de participanţii la festival. Organizatorii vor pune la dispoziţia acestora condiţiile tehnice necesare, iar energia electrică va fi ecologică, rezultând chiar din pedalat.

Bicycle Music Festival va fi un eveniment alternativ, dedicat pasionaţilor de biciclete şi muzică, iar participarea la eveniment va fi gratuită.

Mai multe informaţii se găsesc pe site-ul www.muzicalapedale.ro, precum şi pe pagina de Facebook a evenimentului, https://www.facebook.com/events/1655458448033897/.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici