Vonda Shepard revine în România

Cântăreaţa Vonda Shepard, celebra vedetă a serialului "Ally McBeal", revine în România, unde va susţine un turneu în patru oraşe - Cluj, Sibiu, Braşov şi Bucureşti -, între 10 şi 14 februarie, informează organizatorii evenimentului, Artmania.

109 afișări
Imaginea articolului Vonda Shepard revine în România

Vonda Shepard revine în România (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Astfel, ea va concerta pe 11 februarie în Cluj, la Casa de Cultură a Studenţilor, pe 12 februarie la Sibiu, Casa de Cultură a Sindicatelor, pe 13 februarie la Braşov, la Teatrul "Sică Alexandrescu", iar în Bucureşti, pe 14 februarie, în clubul The Silver Church.

Biletele, în valoare de 95 de lei bucata, sunt disponibile în reţeaua magazinelor Germanos, Vodafone şi a librăriilor Cărtureşti, precum şi online, pe www.eventim.ro.

Vonda Shepard a mai concertat în România în februarie anul trecut. Cu această ocazie, ea a lansat la Bucureşti albumul "From The Sun".

Artista s-a născut pe 7 iulie 1963, în New York. Împreună cu surorile sale, Rosetta, Luana şi Brianna, s-a mutat în California de Sud, când încă era un copil. La vârsta de 6 ani, Vonda a început să ia lecţii de pian şi a dovedit că este extrem de devotată noii ei pasiuni. Shepard a început să concerteze în cluburile din Los Angeles în timp ce încă studia la liceu. La 16 ani, ea a renunţat la şcoală pentru a se dedica carierei muzicale.

Ajunsă la vârsta de 20 de ani, Vonda şi-a luat câţiva ani liberi pentru a studia actoria. Până la urmă, dragostea ei pentru muzică a fost mai mare, revenind la aceasta.

În 1984, Vonda a început un turneu cu interpretul Ricky Lee Jones, pentru care cânta la clape şi făcea backing vocals. În 1987, ea a semnat un contract cu Reprise Records. Albumul ei de debut, "Vonda Shepard", a fost lansat în 1989. Acest album a fost urmat, la trei ani distanţă, de un al doilea material, "The Radical Light". Două dintre piesele celui de-al doilea album - "Searchin' My Soul" şi "Wake Up the House"- s-au bucurat de popularitate.

La puţin timp după aceea, în 1992, Vonda Shepard a plecat de la Reprise Records.

Criticii au primit cu entuziasm cel de-al treilea album al artistei, "It's Good, Eve" (lansat la o casa de discuri independentă, Vesper Alley), lăudându-i maturitatea artistică şi dedicaţia.

La scurtă vreme după apariţia artistei în Billboard Live, producătorul de film David E. Kelley i-a propus lui Shepard să contribuie cu muzica ei la un nou serial de televiziune, "Ally McBeal". Astfel, ea şi-a câştigat un rol permanent în serial.

Până la sfârşitul verii lui 2001, Vonda lansase patru albume de soundtrack - "Songs from Ally McBeal", "Heart and Soul: New Songs from Ally McBeal Featuring Vonda Shepard", "A Very Ally Christmas" şi "Ally McBeal: For Once in My Life Featuring Vonda Shepard".

La câţiva ani după, în 2004, Vonda Shepard s-a căsătorit cu producătorul muzical Mitchell Froom, iar pe 15 aprilie 2006 s-a născut şi primul lor copil.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici