Will Ferrell a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood

Actorul de comedie american Will Ferrell a fost recompensat cu o stea pe Walk of Fame din Hollywood, Los Angeles, în cadrul unei ceremonii care a avut loc în cursul zilei de marţi.

130 afișări
Imaginea articolului Will Ferrell a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood

Actorul Will Ferrell a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood

Starul american, în vârstă de 47 de ani, le-a cerut cu mult umor celor trei fii ai lui - Magnus, Mattias şi Axel - să se plimbe în jurul stelei sale, "ca la o paradă", pentru a le arăta spectatorilor prezenţi la eveniment frumoasele costume pe care le purtau în acea zi specială.

La ceremonie au fost prezenţi şi doi buni prieteni ai starului, actorii de comedie Molly Shannon şi John C. Reilly.

Will Ferrell a fost recompensat cu cea de-a 2.547-a stea de pe Bulevardul Celebrităţilor - Walk of Fame - din Hollywood, pentru contribuţia deosebită adusă industriei de comedie. Actorul american a debutat în această industrie în calitate de membru al grupului umoristic The Groundlings şi, apoi, în celebra emisiune de satiră "Saturday Night Live", difuzată de postul de televiziune NBC, în care îl interpreta adeseori pe fostul preşedinte american George W. Bush.

Ulterior, Will Ferrell a început să joace şi în filme pentru marele ecran, având succes în pelicule precum "Anchorman", "Elf" şi "The Other Guys". De asemenea, a înfiinţat site-ul umoristic FunnyOrDie.com, în colaborare cu Adam McKay.

Will Ferrell va putea fi văzut în curând pe marile ecrane alături de Kevin Hart în comedia "Get Hard", care va fi lansată vineri în America de Nord.

Hollywood Walk of Fame constă într-o înşiruire de plăcuţe aurii - care se întind pe o distanţă de o milă (1,6 kilometri) pe celebrul Hollywood Boulevard - ce au fost montate în ciment, începând din anii 1960, pentru a onora activitatea deosebită a unor personalităţi din industria de divertisment americană.

Fiecare dintre plăcuţele montate în cimentul de pe acel bulevard celebru pot fi "cumpărate" cu 30.000 de dolari de un sponsor al fiecărui artist premiat, aprobat de Camera de Comerţ din Hollywood. Banii sunt donaţi în beneficiul fundaţiei de caritate Hollywood Historic Trust.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici