Winona Ryder ar putea juca într-un film după un scenariu de Sylvester Stallone

Actriţa Winona Ryder ar putea juca alături de Jason Statham şi James Franco în "Homefront", un film de acţiune realizat după un scenariu de Sylvester Stallone, informează Hollywood Reporter.

200 afișări
Imaginea articolului Winona Ryder ar putea juca într-un film după un scenariu de Sylvester Stallone

Winona Ryder (Imagine: Mediafax /FotoAFP)

Filmul va intra în producţie pe 24 septembrie, în New Orleans.

Pelicula, care va fi regizată de Gary Fielder, spune povestea lui Phil Broker (Jason Statham), care se mută cu familia lui într-un orăşel pe care îl credea liniştit, dar unde va găsi violenţă, traficanţi de droguri, totul sub stăpânirea unui magnat pe nume Gator, interpretat de James Franco.

Winona Ryder ar trebui să joace rolul unei răufăcătoare care este partenera personajului lui Statham.

Scenariul filmului este o adaptare a unei cărţi scrise de Chuck Logan.

Winona Ryder a fost de două ori nominalizată la premiile Oscar, pentru "Vârsta inocenţei" (1993) şi "Fiicele doctorului March" (1994), şi a obţinut două Globuri de Aur, pentru rolurile ei din "Vârsta inocenţei" (1993) şi "Sirene" (1990).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici