Arta fină a conversaţiei, la nivel înalt. Valentin Stan analizează credibilitatea şefilor de stat, din spatele măştilor

  • Oamenii se înţeleg tot mai greu de când poartă măşti de protecţie, din cauza expresivităţii reduse.
  • La „Marius Tucă Show”, Valentin Stan spune ce se asunde dincolo de masca pe care o poartă un ministru sau un şef de stat.
  • Preşedintele Erdogan l-a impresionat pe Valentin Stan: „E toată istoria Turciei în ochii lui”.
2405 afișări

Acum că porţi mască, eşti mult mai greu de intuit şi numai dacă ai o faţă suficient de expresivă îi poţi face pe interlocutorii tăi să te înţeleagă. Şi dacă tot vorbim de a te face înţeles, îţi spun că liderii politici au şi ei o misiune grea. La Marius Tucă Show, Valentin Stan a realizat o analiză foarte amănunţită şi a spus ce se asunde dincolo de masca pe care o poartă un ministru sau un şef de stat.

„Netanyahu, încadrează toată această gamă de secvenţă de comunicare non verbală şi mesaj, nu are mască tocmai pentru a observa expresia feţei. Este dezinvolt, este jovial. Biden n-are mască, deci nu poate lucra cu faţa, omul n-are mască, clipeşte. La Netanyahu n-ai să vezi asta”, spune Valentin Stan.

Dintre toţii liderii pe care Valentin i-a analizat de-a lungul timpului, doar unul l-a impresionat cu adevărat.

„Erdogan n-are ce discuta, n-are ce vorbi, băi prietene e toată istoria Turciei în ochii lui ăsta. Nu că nu clipeşte, nu se sinchiseşte, se uită încolo, zâmbeşte pe sub mască n-are absolut nici o treabă, atâta putere îţi transmite omul ăsta încât ai de gând să te converteşti la Islam.”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici