Dorin Dumitran, ofiţer psiholog: Dincă se lăuda că are două tone de haine în casă. Era clientul magazinelor second hand

Ofiţerul psiholog Dorin Dumitran a declarat, la Marius Tucă Show că Gheorghe Dincă spunea că are în curtea lui peste 2 tone de haine, fiind un vechi client al magazinelor de tip second hand. Dumitran a discutat cu Dincă peste 60 de ore.

1646 afișări
Imaginea articolului Dorin Dumitran, ofiţer psiholog: Dincă se lăuda că are două tone de haine în casă. Era clientul magazinelor second hand

Dorin Dumitran, ofiţer psiholog: Dincă se lăuda că are două tone de haine în casă. Era clientul magazinelor second hand

„Gândiţi-vă la şocul trăit de el şi trezindu-se cu oameni în negru peste el şi încătuşat (atunci când anchetatorii au intrat, dimineaţa, în casa lui Dincă, pentru percheziţii, n.r.). Elementul supriză nu îi place pentru că il jigneşte. El trebuie să aibă răspunsurile întotdeauna”, a declarat Dorin Dumitran a declarat, la Marius Tucă Show.

Acesta a precizat că Dincă nu oferea toate informaţiile către anchetatori.

„Niciun hoţ nu-ţi dă tot. Dorea să mai păstreze pentru el ceva, acel aspect care să fie pansament. Să arate că totul depinde de el. Un as din mânecă pe care să-l negocieze”, a mai spus specialistul.

Referitor la butoiul în care le-a ars pe cele două fete, Alexandra şi Luiza, ofiţerul psiholog a precizat că, de fapt, acela era un arzător.

„El obişnuind să topească metale şi nemetale acolo şi aruncând fel de fel de obiecte - se lăuda că are 2 tone de haine în casă. Şi cu soţia sa le puneau pe foc. Considerând că, decât să-şi cumpere haine noi, mai bine luau acolo - era clientul cel mai bun al magazinelor second hand din Caracal până în Corabia”, a mai spus Dumitran.

Ofiţerul psiholog a precizat că a discutat cu Dincă peste 60 de ore.

Gheorghe Dincă şi Ştefan Risipiţianu au fost trimişi în judecată miercuri, pentru trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre. Potrivit procurorilor DIICOT, Dincă a răpit-o, în 14 aprilie 2019, pe Luiza Melencu, în vârstă de 18 ani, a dus-o la casa sa din Caracal, unde a ţinut-o timp de trei zile imobilizată de pat, legată la ochi şi a violat-o de mai multe ori.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici