Alertă ANM. Cod galben de vânt până mâine seară

  • Cod galben de vânt în sudul ţării, până diseară la ora 21:00
  • De mâine de la 06:00, judeţele Constanţa Tulcea Caraş-Severin şi Mehedinţi sunt sub cod galben de vânt
  • Luni vântul suflă cu putere în regiunile sudice şi sud-vestice.
4610 afișări
Imaginea articolului Alertă ANM. Cod galben de vânt până mâine seară

Alertă ANM. Cod galben de vânt până mâine seară

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis două atenţionări cod galben de vânt, valabile în sudul ţării.

Primul cod galben a intrat in vigoare azi dimineaţă la ora 08:00 şi expiră diseară la ora 21:00. Astfel, pe parcursul zilei de duminică, 5 aprilie, vântul se va intensifica treptat în Muntenia, Dobrogea, sud-vestul Moldovei, precum şi în estul Olteniei, iar la rafală se vor atinge viteze cuprinse, în general, între 55 şi 70 km/h.

La doua antenţionare e valabilă doar în judeţul Constanţa şi estul judeţului Tulcea şi  în zona montană şi submontană a judeţelor Caraş-Severin şi Mehedinţi. Codul galben intră în vigoare mâine dimineaţă la ora 06:00 şi expiră mâine seară la ora 20:00.

Vântul va avea intensificări, cu viteze la rafală de până la 55...60 km/h în judeţul Constanţa şi estul judeţului Tulcea şi de 75...80 km/h în zona montană şi submontană a judeţelor Caraş-Severin şi Mehedinţi. Vor mai fi unele intensificări ale vântului cu viteze cuprinse în general între 40 şi 50 km/h, în cursul nopţii de duminică spre luni (5/6 aprilie), pe litoral şi pe crestele montane, iar pe parcursul zilei de luni (6 aprilie) şi în regiunile sudice şi sud-vestice.

 

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici