ANM. Meteo: Cod galben de vânt şi ploi în sud-estul României

Meteorologii au anunţat că vremea se va strica în sud-estul României. Până luni, vor fi intensificări ale vântului şi ploi în mai multe judeţe din regiune.

853 afișări
Imaginea articolului ANM. Meteo: Cod galben de vânt şi ploi în sud-estul României

Cod galben de vânt şi ploi în sud-estul României

Codul galben de intensificări ale vântului este valabil până duminică la ora 20.00.

Vântul va avea intensificări în Dobrogea, jumătatea de est a Munteniei, sudul şi centrul Moldovei, cu viteze în general între 55 şi 70 km/h, iar în zona înaltă din Carpaţii de Curbură şi estul Carpaţilor Meridionali vor fi rafale de peste 80...90 km/h.

Până duminică, la ora 6.00, este în vigoare şi un cod galben de „cantităţi însemnate de apă”.

Sunt afectate judeţele Vaslui, Galaţi, Constanţa şi Tulcea. În zonele menţionate „va ploua însemnat cantitativ şi se vor acumula cantităţi de apă ce vor depăşi 20...25 l/mp şi izolat peste 40 l/mp”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici