METEO. ANM: Avertizări cod galben de averse şi vânt puternic în Ardeal şi în Banat

Meteorologii au emis mai multe avertizări de averse şi vânt puternic valabile miercuri în Ardeal şi în Banat

299 afișări
Imaginea articolului METEO. ANM: Avertizări cod galben de averse şi vânt puternic în Ardeal şi în Banat

METEO. ANM: Avertizări cod galben de averse şi vânt puternic în Ardeal şi în Banat

Meteorologii anunţă că în judeţele Caraş-Severin şi Hunedoara vor fi intensificări ale vântului care vor depăşi la rafală 90...100 km/h. Sunt vizate zonele de munte aflate la peste 1.800 de metri. Avertizarea cod galben este valabilă până la ora 14.00.

În alte zone ale ţării este cod galben de ploi. Acesta este valabil miercuri, până la ora 12,00.

„Vor fi averse care vor acumula 15...25 l/mp. În zona avertizată s-au acumulat cantităţi de 25...35 l/mp în ultimele 12 ore”, au anunţat specialiştii.

Sunt vizate zona de munte a judeţului Mureş în care se află localităţile Ibăneşti, Lunca Bradului, Răstoliţa şi Stânceni, zona de munte a judeţului Maramureş cu localităţile Baia Mare, Borşa, Baia Sprie, Poienile de Sub Munte, Tăuţii-Măgherăuş, Cavnic, Strâmtura, Repedea, Cerneşti, Băiuţ, Botiza şi Poienile Izei şi zona de munte a judeţului Bistriţa-Năsăud care cuprinde localităţile Sângeorz-Băi, Maieru, Prundu Bârgăului, Rodna, Tiha Bârgăului, Bistriţa Bârgăului, Livezile, Lunca Ilvei, Şanţ, Leşu, Parva, Ilva Mare, Măgura Ilvei, Romuli şi Poiana Ilvei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici