Adrian Năstase, invitat la Congresul PSD. Andronescu: Nu ştiu dacă va primi vreo funcţie

Vicepreşedintele PSD Ecaterina Andronescu susţine că Adrian Năstase va participa la Congresul social-democraţilor, fiind invitat, însă nu a putut răspunde unei întrebări legate de eventuala funcţie pe care acesta ar urma să o primească în partid, declarând doar că Năstase rămâne "un om cu opinie".

1043 afișări
Imaginea articolului Adrian Năstase, invitat la Congresul PSD. Andronescu: Nu ştiu dacă va primi vreo funcţie

Adrian Năstase, invitat la Congresul PSD. Andronescu: Nu ştiu dacă va primi vreo funcţie (Imagine: Daniel Mihailescu/Mediafax Foto)

Întrebată duminică, într-o conferinţă de presă la Alba Iulia, ce funcţie şi ce rol ar urma să aibă Adrian Năstase în PSD, Ecaterina Andronescu a afirmat că nu poate răspunde, deoarece nu ştie ce îşi doreşte Adrian Năstase.

"Mi-e foarte greu să vă dau răspunsul. În discuţia pe care am avut-o ieri (sâmbătă - n.r.) - a fost prima discuţie pe care am avut-o cu Adrian Năstase de când este în libertate -, nu mi-a dat să înţeleg că ar veni la congres pentru o funcţie. Nu ştiu să vă dau răspunsul la această întrebare, dar va veni la congres pentru că domnul Ponta i-a invitat pe toţi foştii preşedinţi ai PSD. O să fie şi domnul Gherman şi Iliescu, Năstase şi Geoană. Toţi vor fi pe scenă la congres", a declarat Andronescu.

Vicepreşedintele PSD a adăugat, că indiferent dacă i se va da sau nu o funcţie în structurile de conducere ale PSD, "Adrian Năstase rămâne Adrian Năstase".

"Indiferent că i se dă sau nu o funcţie, Adrian Năstase rămâne Adrian Năstase. Un intelectual cu competenţe ce nu mai trebuie să fie argumentate, un om care are opinie, un om care a citit şi citeşte mult, un om care are capacitatea de a fi mereu creativ. Şi în politică este nevoie de creativitate", a conchis Ecaterina Andronescu.

Aceasta a participat, duminică, la Alba Iulia, la conferinţa judeţeană a PSD Alba, în cadrul căreia a fost aleasă noua conducere a organizaţiei.

În martie, deputatul PSD Miron Mitrea spunea că garantează că Adrian Năstase nu se va retrage din viaţa politică, pentru că este puternic şi tânăr pentru un politician, el precizând că fostul premier "a strâns destul de multe în această experienţă negativă pe care va vrea să le pună în practică".

Fostul premier Adrian Năstase, încarcerat în 26 iunie 2012, a fost eliberat în martie din Penitenciarul Jilava.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici