Anastase declară închisă sesiunea extraordinară. PNL cere deputaţilor să rămână pentru suspendare

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a declarat închisă, marţi, sesiunea extraordinară a plenului, iar liderul grupului PNL, Eugen Nicolăescu, le-a solicitat deputaţilor să rămână pe loc pentru a dezbate, într-o nouă sesiune extraordinară, revocarea lui Anastase.

873 afișări
Imaginea articolului Anastase declară închisă sesiunea extraordinară. PNL cere deputaţilor să rămână pentru suspendare

Plenul Camerei în care se va discuta revocarea Robertei Anastase a început cu o pauză (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Nicolăescu a precizat că, în acest moment, la Comisia juridică se dezbate raportul privind revocarea din funcţie a Robertei Anastase.

"Vă rog să rămâneţi pe loc ca să putem face următoarea sesiune extraordinară", a spus Nicolăescu.

La momentul transmiterii acestei ştiri, Roberta Anastase a părăsit plenul Camerei, iar deputaţii prezenţi la sesiunea extraordinară declarată închisă de aceasta aşteaptă raportul Comisiei juridice privind revocarea acesteia din funcţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici