Antonescu: Acordul cu PSD este "altfel", nu este rezultatul unor negocieri pe funcţii

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, că acordul semnat împreună cu liderul PSD Mircea Geoană este altfel decât cele încheiate până în prezent, deoarece nu a fost încheiat la sfârşitul unor zile şi nopţi de negocieri pentru funcţii.

10 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Acordul cu PSD este "altfel", nu este rezultatul unor negocieri pe funcţii

Antonescu: Acordul cu PSD este "altfel", nu este rezultatul unor negocieri pe funcţii (Imagine: Ovidiu Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

"Sunt optimist în legătură cu şansele de a realiza acest acord în spiritul şi litera lui, de a începe după 6 decembrie, cu un nou preşedinte, cu o nouă formulă politică, (...) sunt optimist pentru că din capul locului acest acord s-a încheiat altfel decât cele pe care în asemenea împrejurări le-aţi cunoscut până acum", a spus Antonescu.

Liderul PNL a adăugat că acordul "nu a venit la capătul unor zile şi nopţi de negocieri pentru funcţii, ministere, pentru poziţii de putere", a mai spus el.

Preşedinţii PSD şi PNL, Mircea Geoană şi, respectiv, Crin Antonescu, au semnat, miercuri, acordul de colaborare între cele două partide, prin care liberalii îl vor susţine pe liderul PSD în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale.

De asemenea, alături de Mircea Geoană şi Crin Antonescu s-au aflat preşedintele PC, Daniela Popa, şi prim-vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban.

În spatele acestora s-a aflat un panou pe care scria: "O singură Românie".

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a anunţat, marţi, că PNL a decis să îl susţină pe liderul PSD Mircea Geoană în al doilea tur al alegerilor prezidenţiale, dacă se va negocia şi semna un acord bazat pe principii liberale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici