Antonescu: Am trecut peste impertinenţe ale domnului Ponta şi sunt în continuare dispus să trec

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, înaintea şedinţei BPC, că a trecut peste impertinenţele liderului social-democrat, Victor Ponta, şi este dispus să treacă, în continuare, el apreciind că Ponta a avut o reacţie întârziată, motivul acesteia interesându-l destul de puţin.

27 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Am trecut peste impertinenţe ale domnului Ponta şi sunt în continuare dispus să trec

Antonescu: Am trecut peste impertinenţe ale domnului Ponta şi sunt în continuare dispus să trec (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

"Eu am făcut, într-un anumit context, nişte aprecieri privitoare la raporturi istorice, la ameninţări care există. Nu am făcut atacuri personale. Am trecut, de exemplu, peste impertinenţe ale domnului Ponta şi sunt în continuare dispus să trec, pentru că nu asta are importanţă", a spus Antonescu.

El a arătat că s-au făcut "câteva confuzii", care, însă, nu-i aparţin.

"Doamna Sulfina Barbu nu măsoară corect confuzia şi nu o măsoară unde trebuie. Eu am fost cât se poate de consecvent şi în privinţa raporturilor noastre cu PD şi cu Guvernul Emil Boc - n-a existat niciodată vreo fluctuaţie - şi am fost cât se poate de consecvent şi în privinţa raporturilor cu PSD", a susţinut Antonescu.

El a adăugat că, în acest moment, PNL, PSD şi PC sunt în opoziţie şi au nişte lucruri de apărat şi nişte acţiuni de făcut în comun şi şi-a declarat disponibilitatea de a face aceste demrsuri.

"Ultimul scandal, dacă vreţi, a apărut cu o oarecare întârziere de reacţie din partea domnului Ponta, în sensul în care eu am spus doar că, după părerea mea, dacă premierul Boc merge cu angajarea răspunderii mai departe, în pofida deciziei Curţii, atunci - am subliniat că e o părere personală - am subliniat că trebuie să mă consult cu partidul şi cu celelalte partide din opoziţie, dar o părere personală era să deblocăm această iniţiativă la nivelul promulgării, la nivelul Preşedinţiei. De ce, de aici, domnul Pontra a avut reacţia pe care a avut-o, nu ştiu şi sincer mă interesează destul de puţin", a spus liderul PNL.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi seară, într-o conferinţă de presă la Reghin, că "schimbările bruşte de direcţie" ale PNL probabil că "stârnesc confuzii".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici