Antonescu, deranjat de unii jurnalişti: "Ce nesimţiţi"

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, s-a arătat deranjat, joi seară, după şedinţa Delegaţiei Permanente, de jurnaliştii care doreau să ca el să facă declaraţii în acelaşi timp cu fostul premier Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Senatului folosind sintagma "Ce nesimţiţi".

1706 afișări
Imaginea articolului Antonescu, deranjat de unii jurnalişti: "Ce nesimţiţi"

Antonescu, deranjat de unii jurnalişti: "Ce nesimţiţi"

După terminarea şedinţei Delegaţiei Permanente a PNL, purtătorul de cuvânt al formaţiunii, Mihai Voicu, a susţinut o declaraţie de presă, în care a prezentat concluziile discuţiilor.

După Voicu, fostul preşedinte PNL Călin Popescu Tăriceanu a făcut, de asemenea, o scurtă declaraţie de presă.

În timpul acesteia, actualul preşedinte al PNL, Crin Antonescu, a ieşit din sala de şedinţe, pentru a pleca, dar o parte dintre jurnalişti l-au oprit, dorind să îi ia acestuia declaraţii, în acelaşi timp cu cele făcute de Tăriceanu.

"A ieşit domnul Voicu, haideţi măi, vă rog frumos, respectaţi-l pe om (pe Călin Popescu Tăriceanu, n.r.) să termine, aştept, dar comportaţi-vă civilizat", le-a spus Antonescu reporterilor.

În momentul în care Antonescu s-a întors pentru a aştepta finalul declaraţiilor lui Tăriceanu, a fost surprins de camerele de luat vederi spunând, încet: "Ce nesimţiţi".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici