Antonescu: Nu ştiu cine i-a propus Finanţele lui Olteanu; cui i-am propus eu funcţia a acceptat-o

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi seară, că el nu i-a propus lui Bogdan Olteanu să preia Finanţele, menţionând că nu ştie cine a făcut acest lucru şi adăugând: "Cui i-am propus eu această funcţie a acceptat-o".

899 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Nu ştiu cine i-a propus Finanţele lui Olteanu; cui i-am propus eu funcţia a acceptat-o

Crin Antonescu (Imagine: Bogdan iordache/Mediafax Foto)

"Am văzut, de exemplu, declaraţia fostului nostru coleg, actual viceguvernator al Băncii Naţionale, domnul Bogdan Olteanu, cum că i s-ar fi propus Ministerul de Finanţe. Nu ştiu cine i l-a propus, eu nu i l-am propus ca preşedinte al partidului, eu în urma consultărilor cu colegii voi propune mâine... cui i-am propus eu această funcţie a acceptat-o", a spus Antonescu.

Viceguvernatorul BNR Bogdan Olteanu a confirmat pentru MEDIAFAX că a discutat cu liderii PNL pentru preluarea postului de ministru al Finanţelor, dar le-a transmis acestora că va rămâne la banca centrală, iar din câte ştie postul ar putea fi preluat de ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu.

Liderul PNL, Crin Antonescu, a anunţat, joi seară, că Daniel Chiţoiu a decis să demisioneze din Guvern.

Surse politice declarau anterior pentru MEDIAFAX că vicepremierul liberal Daniel Chiţoiu, ministru al Finanţelor, demisionează din Guvern.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici