Antonescu: Odată cu alianţa PNL-PC, sper să intrăm într-o nouă etapă a vieţii politice româneşti

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, şi-a exprimat, luni, speranţa ca se va intra într-o nouă etapă a vieţii politice româneşti odată cu încheierea alianţei politice PNL-PC.

18 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Odată cu alianţa PNL-PC, sper să intrăm într-o nouă etapă a vieţii politice româneşti

Antonescu: Odată cu alianţa PNL-PC, sper să intrăm într-o nouă etapă a vieţii politice româneşti (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

"Începând de azi, sper să intrăm, odată cu această decizie, într-o perioadă nouă în viaţa politică românească. Eu am propus acest lucru şi intru în această acţiune şi nouă etapă, sper, a vieţii politice româneşti, cu toată încrederea, cu toată onestitatea şi cu toată convingerea că suntem datori să facem ceva esenţial cât mai repede pentru ca situaţia politcă, economică, socială a României să se schimbe", a spus Antonescu, înaintea Delegaţiei Permanente a PNL, reunită pentru a valida alianţa cu PC.

"Cred că decizia aceasta va fi validată, consacrată de către Delegaţia Permanentă", a mai arătat Antonescu, înaintea şedinţei acestui for de conducere al PNL.

Consiliul Naţional al PC s-a întrunit, luni, principalul punct pe ordinea de zi fiind mandatarea preşedintelui Daniel Constantin de a negocia cu PNL protocolul de alianţă politică şi de a semnna forma finală a acestuia.

Luni, la ora 13.00, este programată semnarea protocolului de constituire a Alianţei de Centru-Dreapta PNL-PC.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici