Antonescu: PDL nu mai e partid, s-a transformat într-o sectă fanatică şi iresponsabilă

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sâmbătă, la Sala Palatului, că PDL nu mai este un partid politic normal, întrucât s-a transformat într-o "sectă fanatică şi iresponsabilă" care nu mai duce lupta politică prin mijloace democratice.

443 afișări
Imaginea articolului Antonescu: PDL nu mai e partid, s-a transformat într-o sectă fanatică şi iresponsabilă

Antonescu: PDL nu mai e partid, s-a transformat într-o sectă fanatică şi iresponsabilă (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

"PDL nu mai e un partid politic normal. Nu mai e adversarul nostru ca prtid politic, nu mai e într-o confruntare cu rotativă la putere, cum era, de exemplu, cu PSD la putere, liberalii în opoziţie. PDL s-a transformat într-o sectă fanatică şi iresponsabilă care nu mai are niciun mijloc democratic", a spus Antonescu.

El a arătat că iluzia că s-ar putea negocia cu PDL s-a risipit pentru toţi cei din PSD şi din PNL.

"Iluzia că se poate negocia, discuta raţional, face deosebire între propagandă, discurs politic şi nevoia de a conlucra pentru binele public, s-a risipit pentru noi toţi. Colegi din USL, nu există pedelişti buni, nu există pedelişti răi, există doar pedelişti!", a mai spus Antonescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici