Antonescu: Remanierea are scop cosmetic, presupune doar reîmpărţirea puterii între clanurile din PDL

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat sâmbătă, la Vaslui, că problema remanierii Guvernului care se va discuta, duminică, în cadrul PDL, nu are decât scop cosmetic, care presupune reîmpărţirea puterii între clanurile din interiorul Partidului Democrat-Liberal.

10 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Remanierea are scop cosmetic, presupune doar reîmpărţirea puterii între clanurile din PDL

Antonescu: Remanierea are scop cosmetic, presupune doar reîmpărţirea puterii între clanurile din PDL (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Preşedintele PNL apreciază însă ideea restructurării Executivului, chiar dacă, susţine Antonescu, se va ajunge la şapte - opt ministere, toate conduse de Elena Udrea.

"Nu contează dacă se face sau nu remaniere. Pe cine interesează sau pentru cine contează dacă se schimbă vreun ministru? Singurul care contează este Băsescu, care îl are valet pe Emil Boc. De fapt, remanierea este un râs. Are scop cosmetic şi nu presupune decât reîmpărţirea puterii între clanurile din interiorul PDL. Nu ar fi rău, totuşi, dacă s-ar face o restructurare, să se ajungă la şapte - opt ministere, toate deţinute de Elena Udrea, cu Emil Boc prim-ministru", a declarat Crin Antonescu.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a fost prezent, sâmbătă, la Vaslui, la Conferinţa Regională din zona Moldovei a filialelor judeţene PNL.

Premierul Emil Boc se va întâlni, duminică, la ora 19.00, la Snagov, cu parlamentarii partidului, preşedinţii organizaţiilor judeţene şi europarlamentarii pentru a discuta despre măsurile guvernamentale pentru perioada următoare şi situaţia partidului, la întâlnire fiind aşteptat să participe şi preşedintele Traian Băsescu, o întâlnire similară având loc şi în urmă cu două săptămâni.

Numele mai multor miniştri au fost vehiculate pentru o posibilă remaniere, printre acestea fiind Sebastian Vlădescu, Daniel Funeriu, Mihai Şeitan şi Mihail Dumitru, dar şi numele lui Radu Berceanu sau Vasile Blaga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici