Antonescu: Vom propune derogări pentru Becali şi alte personalităţi publice precum Ciorbea

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, că în şedinţa BPC a partidului se va discuta despre acordarea unor derogări pentru George Becali şi alte personalităţi publice, care vor intra în cursa pentru parlamentare, precum Victor Ciorbea.

345 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Vom propune derogări pentru Becali şi alte personalităţi publice precum Ciorbea

Crin Antonescu (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Problema formulată concret este următoarea: dacă PNL agrează un acord, o înţelegere între USL şi PNG care să susţină candidaţii USL, asta e o parte a problemei. Cealaltă este candidatura lui Gigi Becali pe listele USL", a susţinut Antonescu, precizând că decizia se va lua de către BPC al PNL prin vot.

Preşedintele PNL a mai afirmat că se va mai discuta despre derogările de vechime pe care ar urma să le acorde conducerea partidului celor care intră în alegerile parlamentare sub culorile PNL.

"Derogarea nu o dă Biroul Politic, ci o dă Consiliul Naţional. În momentul în care Consiliul Naţional, probabil vineri, am să propun această dată, va definitiva şi va vota toţi candidaţii, atunci vom discuta de la caz la caz de derogări", a explicat Antonescu.

Preşedintele PNL a mai precizat că alături de Becali se va discuta subiectul acordării unor derogări şi altor personalităţi publice care vor intra în cursa pentru parlamentare din partea PNL, între care şi Victor Ciorbea.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, că George Becali va candida din partea USL într-un colegiu din Sectorul 6, acelaşi în care va candida şi Dan Diaconescu, aliatul PDL, el afirmând că Becali va câştiga.

"Am discutat cu domnul Antonescu - şi săptămâna trecută, am discutat şi azi – şi cred că este o idee foarte bună ca domnul Becali să candideze din partea noastră, exact în colegiul în care va candida domnul Dan Diaconescu, care e aliatul PDL", a spus Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici