Bădălău: Un guvern învestit de câteva partide şi nişte trădători de la PSD

Noul Guvern a fost învestit „de câteva partide şi nişte trădători de la PSD”, spune ministrul demis al Economiei, Niculae Bădălău. Deputat PSD de Cluj, Horia Nasra, spune că la prima moţiune de cenzură va vota demiterea „acestui guvern incompetent, susţinut de o armată de mercenari în Parlament”.

1304 afișări
Imaginea articolului Bădălău: Un guvern învestit de câteva partide şi nişte trădători de la PSD

Bădălău: Un guvern învestit de câteva partide şi nişte trădători de la PSD

„Gândindu-ne că Parlamentul este totuşi creaţia populaţiei, populaţia a votat cu totul altceva. Şi acum un partid cu 17% guvernează. Mă gândesc că totuşi nu e emanaţia populaţiei. Un guvern învestit de câteva partide şi nişte trădători de la PSD. Chiar aş putea spune că PSD-ul a reuşit să pună şi un guvern liberal. Acesta este adevărul”, a declarat pentru MEDIAFAX ministrul demis al Economiei, Niculae Bădălău.

Întrebat ce rămâne de făcut, de acum, pentru PSD, Bădălău a răspuns că PSD va face opoziţie şi va monitoriza cu mare atenţie acţiunile Guvernului.

Deputat PSD de Cluj, Horia Nasra, a declarat corespondentului MEDIAFAX că în primăvară, la prima moţiune de cenzură, va vota demiterea „acestui guvern incompetent, susţinut de o armată de mercenari în Parlament”.

„Din păcate, vor urma luni de circ politic în monstruoasa coaliţie PNL - UDMR - USR - Pro România - ALDE - PMP, indirect o instabilitate politică şi economică în România", a spus Nasra.

Executivul Orban a fost învestit, luni în plenul reunit al Parlamentulului, cu 240 de voturi „pentru”, din cele 233 de voturi necesare învestirii. Deputaţii şi senatorii au votat pentru validarea listei celor 16 miniştri, precum şi programul de guvernare al PNL.

 

Taguri:
bădălău,
reacţie,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici