Bădulescu admite că a fost vorba de bătaie: Mai pe româneşte, ne-am bătut/ Mutu: Dacă mă băteam îl vedeaţi tumefiat la faţă. Este un mincinos

Viceprimarul Aurelian Bădulescu a declarat că între el şi primarul Gabriel Mutu, a fost de fapt o bătaie, în biroul PSD din cadrul Primăriei, subliniind că cel din urmă l-a atacat primul, cu o sticlă cu apă, atunci când a rămas fără argumente juridice privind eliminarea lui Bădulescu din funcţie.

5459 afișări
Imaginea articolului Bădulescu admite că a fost vorba de bătaie: Mai pe româneşte, ne-am bătut/ Mutu: Dacă mă băteam îl vedeaţi tumefiat la faţă. Este un mincinos

Bădulescu admite că a fost vorba de bătaie: Mai pe româneşte, ne-am bătut/ Mutu: Dacă mă băteam îl vedeaţi tumefiat la faţă. Este un mincinos

„În faţa lipsei de argument juridic, în contradictoriu cu mine, pe elemente de drept şi de statut, a înţeles să arunce asupra mea cu o sticlă plină cu apă, lovindu-mă în zona feţei, moment în care, cu siguranţă a trebuit să reacţionez în sensul în care mi se pare că am reacţionat fără să mă temperez, în sensul în care m-am apărat. (...) Acolo a ieşit o încrâncenare, un clinci din care fiecare a înţeles ce a înţeles. Da, acesta este adevărul. Nu vreau să-l fac de râs pe domnul preşedinte al organizaţiei municipale interimare pe Bucureşti. Asta a făcut”, a declarat viceprimarul Aurelian Bădulescu.

Întrebat dacă a fost, de fapt, o bătaie între el şi Gabriel Mutu, Bădulescu a răspuns: „Mai pe româneşte, da”.

Gabriel Mutu: Dacă mă băteam cu Bădulescu îl vedeaţi tumefiat la faţă. Este un mincinos

Primarul sectorului 6 şi preşedinte al PSD Bucureşti, Gabriel Mutu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că joi, la Primăria Capitalei, a fost înjurat de Aurelian Bădulescu şi că în cazul în care între cei doi ar fi existat o bătaie, „Bădulescu ar fi ieşit tumefiat la faţă”.

„Doamna Firea trebuia să ceară imediat revocarea lui Bădulescu, nu să scrie mesaje pe grupuri private şi să accepte ca eu să fiu jignit de consilieri. Dacă era să mă bat cu Bădulescu, îl vedeaţi tumefiat la faţă. Dar eu nu mă duc să mă bat cu Bădulescu, că eu nu mă pun la mintea lui. El nu ştie decât să ţipe şi să jignească oamenii. Mi-a înjurat familia, tot neamul. Nu am cum să reproduc ce mi-a zis acolo, de faţă cu toţi consilierii. Îmi pare rău că nu aveam apă în sticlă, să-l stropesc, să se răcorească. Nu era o sticlă plină. Dar mai crede cineva în minciunile acestui mitoman? El a ieşit cu declaraţii publice şi a spus că el este un minicinos. El singur a recunoscut că este mincinos”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Gabriel Mutu.

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, şi primarul Sectorului 6 şi preşedintele PSD Bucureşti, Gabriel Mutu, au fost protagoniştii unui scandal care se pare că s-a lăsat şi cu lovituri în biroul PSD din cadrul Primăriei. Pentru a aplana conflictul, au intervenit agenţii Poliţiei Locale.

Incidentul vine pe fondul scandalului iscat de retragerea sprijinului politic de către PSD pentru Aurelian Bădulescu. Gabriel Mutu a cerut în CGMB de joi să fie introdusă pe ordinea de zi a şedinţei proiect de hotărâre ce prevede destituirea lui Aurelian Bădulescu din funcţia de viceprimar al Capitalei.

Cu toate acestea, proiectul privind revocarea lui Aurelian Bădulescu din funcţia de viceprimar nu a fost introdus pe ordinea suplimentară a şedinţei CGMB de joi, pe motiv că nu are raport de specialitate. Proiectul a fost propus după ce, miercuri, PSD Bucureşti i-a retras sprijinul politic lui Bădulescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici