Bădulescu face acuzaţii GRAVE: Procurorii ar trebui să meargă pe piste care ar putea identifica faptul că 10 august a fost creaţia lui Dragnea/ Viceprimarul Capitalei: Zilele mele în PSD sunt numărate

Aurelian Bădulescu a declarat, vineri, că în urma declaraţiilor pe care le va face luni la Parchet, procurorii ar trebui să meargă pe piste care „ar putea identifica faptul că 10 august 2018 a fost creaţia lui Liviu Dragnea”. Bădulescu mai spune că Jandarmeria a fost folosită pe 10 august.

10579 afișări
Imaginea articolului Bădulescu face acuzaţii GRAVE: Procurorii ar trebui să meargă pe piste care ar putea identifica faptul că 10 august a fost creaţia lui Dragnea/ Viceprimarul Capitalei: Zilele mele în PSD sunt numărate

Bădulescu face acuzaţii GRAVE: Procurorii ar trebui să meargă pe piste care „ar putea identifica faptul că 10 august 2018 a fost creaţia lui Liviu Dragnea”

„Situaţia de pe data de 10 (10 august 2018 -n.r.) aduce noi situaţii cunoştinţa Parchetului, care va trebui, în urma acestor declaraţii pe care le voi da şi care nu au avut legătură cu ce m-au întrebat procurorii la acel moment, să pornească pe alte piste pentru a identifica, în opinia mea, dacă sau nu 10 august 2018 a fost creaţia lui Liviu Dragnea”, a declarat, vineri, viceprimarul Aurelian Bădulescu, la o dezbatere publică la Primăria Capitalei.

Întrebat dacă intervenţia Jandarmeriei din 10 august a fost legală, Bădulescu a precizat: „Am să menţin întotdeauna: în acea zi, Jandarmeia a fost folosită fără ştirea lor într-un joc în care oamenii au avut de pierdut, atât jandarmii, cât şi oamenii care au intrat în contact cu jandarmii. A fost o intervenţie proporţională, iar ordinele care se dădeau către Jandarmerie şi discursul public au fost doar de a muta dinspre Jandarmerie cine este de fapt obiectivul şi cine este creierul acestei mişcări. Niciodată să nu uitaţi: revoluţiile şi mişcările de stradă au un epicentru. Politicul”, a mai precizat Aurelian Bădulescu.

Precizările viceprimarului vin după ce acesta a susţinut miercuri seară că declaraţiile pe care le-a făcut iniţial la Parchetul General, în ancheta privind violenţele din 10 august 208, au fost mincinoase.

De asemenea, Bădulescu a precizat joi că ar fi fost chemat din nou la Parchet, pentru ziua de luni.

Aurelian Bădulescu: Zilele mele în PSD sunt numărate. Mă sacrific pentru Gabriela Firea

Aurelian Bădulescu a declarat, vineri, la Primăria Capitalei, că zliele lui în PSD sunt numărate, iar războiul pe care partidul îl poartă cu el este, de fapt, un război cu primarul general, Gabriela Firea. Bădulescu spune că se va sacrifica pentru Gabriela Firea.

„La acest moment, este un consilier general, acolit al miliţiei spirituale, care îşi doreşte acest lucru, care aleargă prin Primăria Capitalei şi apelează la mila consilierilor generali de a susţine acest proiect. Prezenţa neoportună de ieri a primarului Sectorului 6, Gabriel Mutu, a fost pe fondul unei disperări. Consilierii generali nu-şi doresc acest lucru, pentru că, pe lângă ieşirile mele, uneori atipice, dar din construcţia mea, cunosc şi ceea ce am făcut pentru Bucureşti, iar dumneavoastră, presa, aţi fost alături de mine şi ştiţi că niciodată nu am fost departe de problemele Bucureştiului”, a declarat, vineri, Aurelian Bădulescu, la o şedinţă la Primăria Capitalei.

Potrivit acestuia, miza revocării şi suspendării lui este Gabriela Firea, iar tot acest scandal politic este condus de „o miliţie spirituală”

„Cu siguranţă este un joc politic în care Gabriela Firea este principala miză. Dacă va trebui să mă sacrific, să securizez lupta Gabrielei Firea, o voi face, dar întotdeauna o să subliniez faptul că este împotriva a ceea ce îşi doreşte un om liber într-o ţară, este o chestiune impusă de un grup pe care eu nu vreau să-l numesc altfel, o miliţie spirituală, la care vrea să ajungă: slăbirea primarului general din cauza modului în care este percepţia publică a persoanei Gabriela Firea (…) Este lupta între Liviu Dragnea, disperarea unui preşedinte de partid de a ţine monolit un partid care îi serveşte intereselor dumnealui în detrimentul unor oameni care vor să ducă la bun sfârşit nişte programe pentru cetăţeni. Îmi asum ceea ce ştiu, oricum viaţa mea în PSD este o chestiune de zile şi tocmai de aceea spun că, dacă voi avea ceva de spus, întotdeauna o voi spune, lucru pe care îl voi face şi luni, la ora 10.00 (la Parchetul General, când va fi audiat în dosarul protestului din 10 august 2018, n.r.)”, a mai declarat Aurelian Bădulescu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici