Băsescu a discutat cu delegaţia Fondului Proprietatea despre managementul privat la companii de stat

Preşedintele Traian Băsescu a discutat luni, la întrevederea de la Palatul Cotroceni cu o delegaţie a Fondului Proprietatea, despre introducerea managementului privat la companiile de stat.

413 afișări
Imaginea articolului Băsescu a discutat cu delegaţia Fondului Proprietatea despre managementul privat la companii de stat

Traian Băsescu (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"În contextul discuţiilor, şeful statului a afirmat că managementul privat poate îmbunătăţi performanţa companiilor de stat, la care inclusiv Fondul «Proprietatea» este acţionar, şi că, prin implementarea măsurilor structurale din ultimii ani, România a dovedit că este un partener credibil pentru investitori", menţionează un comunicat transmis de Preşedinţie referitor la întrevederea lui Băsescu cu delegaţia Fondului condusă de Mark Mobius, preşedinte executiv al Templeton Emerging Markets Group.

De asemenea, reprezentanţii Franklin Templeton l-au informat pe preşedintele Băsescu cu privire la performanţa la zi a Fondului Proprietatea.

"Aceştia au reiterat faptul că dezvoltarea pieţei de capital româneşti este foarte importantă în vederea atragerii de investiţii străine în ţara noastră şi că acest lucru poate fi creat numai într-un context de stabilitate şi predictibilitate", mai precizează comunicatul Preşedinţiei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici