Băsescu a discutat cu oamenii din Peştera şi a ciocnit un pahar cu bere cu câţiva localnici

Preşedintele Traian Băsescu a discutat cu localnicii din comuna constănţeană Peştera, iar la un moment dat s-a aşezat la o masă amplasată în zona unde au loc spectacole cu prilejul Zilei localităţii şi a ciocnit un pahar cu bere cu câţiva oameni.

429 afișări
Imaginea articolului Băsescu a discutat cu oamenii din Peştera şi a ciocnit un pahar cu bere cu câţiva localnici

Băsescu a discutat cu oamenii din Peştera şi a ciocnit un pahar cu bere cu câţiva localnici (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

După ce a vizitat muzeul din Peştera, preşedintele s-a deplasat cu un autoturism la marginea localităţii, unde au loc manifestările prilejuite de Ziua comunei.

Traian Băsescu, însoţit de primarul Valentin Vrabie, a mers printre oameni şi a vorbit cu aceştia, apoi s-a aşezat la o masă şi a ciocnit un pahar cu bere cu câţiva localnici.

De asemenea, şeful statului a făcut poze cu mai mulţi copii.

Ulterior, Traian Băsescu a plecat din comuna Peştera, spunând că intenţionează să mai vină aici, poate chiar anul acesta.

Traian Băsescu a ajuns, sâmbătă după-amiază, în comuna constănţeană Peştera, unde a fost întâmpinat de primarul din localitate, Valentin Vrabie, şi de un grup de tineri cu care a dat mâna.

Ulterior, şeful statului a intrat în sediul Primăriei, unde a discutat cu edilul, apoi a mers la muzeul din localitate.

Sâmbătă, la Peştera, se desfăşoară Ziua comunei, fiind organizate spectacole la care au fost invitaţi să participe, între alţii, Alex Velea, Holograf, Mandinga şi Aurel Tămaş. Seara se va încheia cu un show cu lasere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici